Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érted már el a boldogságod...

Érted már el a boldogságod hosszú, tekervényes, küzdelmes úton?

Figyelt kérdés

Hogyan? Tudom, sokan nehezen engedik el a másikat, de vannak, akik évekig küzdenek, várnak, harcolnak - tudják, hogy összetartoznak, és előbb-utóbb együtt lesznek. Meghallgatva mások véleményét, miközben hisznek abban, amit legbelül a saját kis hangjuk mond.

Így gondolok én most egy férfira. Útközben talán lesznek mások is (most nem vagyunk együtt), de nem tudom kizárni, hogy újra együtt. Úgy igazán. Csak regényekben van ilyen? Azokat olvasva mindig romantikus a küzdelmes út, de a való életben sokkal nehezebb. Hiszen nem lapozhatunk a könyv végére.

2012. szept. 13. 13:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kérdező olyan buta vagy mind a segg!Akkor szenvedlyél meg lássál bele romantikus regényeket meg történeteket...én is azt láttam bele pedig én egy hímnemű egyed vagyok.Tudod mekkoát koppantam??Évekig kűzdöttem azért ami már talán az elején tudható lett volna ha nem látok bele filmbeli sztorikat és jeleneteket hanem a valóság talaján maradok..kergetni a reménytelent elcseszni lveket az letedből a semmire vagy a bizonytalanra a legnagyobb ökörség,mert közben meg ellököd magadtól azt a lehetőséget hogy belépjen egy valóban igazi az életedben.Na mindegy te tudod járj a fellegekben és álmodozz,de de sokáig ne mert a szmorú valódág majd rommá töri a kis felépített álom kastélyodat!

Persze legyen szerencséd én azt kívánom!

2012. szept. 13. 23:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja és bocsi a durva r,de nekem is annak idején így próbálták felnyítni a szemem,igaz sikertelenül,már csak azt bánom hogy nem b@szott valaki jól pofon hogy ébredjek fel!!És hatalmas nagy barom voltam hogy nem hallgattam kivételessen másokra amit nem szoktam,de akkor azt kellett volna tennem.
2012. szept. 13. 23:25
 13/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy legtöbben nem értik, mit kérdezek. És nem arra válaszolnak. Így jártam.
2012. szept. 14. 08:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát ha esetleg rendesen megfogalamznád és érhtetően tennéd el a kérdést akkor a legtöbb ember megértené nem gondolod?Ráadásul tények hiányában erre nehéz válaszolni,mert igazából semmit nem árultál el magatokról még körvanalkban sem,latívuszokban beszélsz amire általános magyarázatot lehet adni.Én többször elolvastam a kérdést és a hozzátartozó szöveget de semmi nem derűl ki rólatok benne,mármint hogy milyen élethelyzetben vagytok és hogy mir is vagy kíváncsi valójában.Igen te mondtad hogy megéri e küzdeni két embernek egymásért,de nem derűlt hogy mi okozza ezt a nagy küzdelmet pl,vagy az sem derűlt ki hogy ő is küzd e érted vagy ez csak a te kis állomvilágod.Szóval így elég nehéz válaszolni hogy te romantikus kis szerelms regény történetekre vagy kíváncsi és nem az igaszságra.
2012. szept. 14. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!