Érted már el a boldogságod hosszú, tekervényes, küzdelmes úton?
Hogyan? Tudom, sokan nehezen engedik el a másikat, de vannak, akik évekig küzdenek, várnak, harcolnak - tudják, hogy összetartoznak, és előbb-utóbb együtt lesznek. Meghallgatva mások véleményét, miközben hisznek abban, amit legbelül a saját kis hangjuk mond.
Így gondolok én most egy férfira. Útközben talán lesznek mások is (most nem vagyunk együtt), de nem tudom kizárni, hogy újra együtt. Úgy igazán. Csak regényekben van ilyen? Azokat olvasva mindig romantikus a küzdelmes út, de a való életben sokkal nehezebb. Hiszen nem lapozhatunk a könyv végére.
Kérdező olyan buta vagy mind a segg!Akkor szenvedlyél meg lássál bele romantikus regényeket meg történeteket...én is azt láttam bele pedig én egy hímnemű egyed vagyok.Tudod mekkoát koppantam??Évekig kűzdöttem azért ami már talán az elején tudható lett volna ha nem látok bele filmbeli sztorikat és jeleneteket hanem a valóság talaján maradok..kergetni a reménytelent elcseszni lveket az letedből a semmire vagy a bizonytalanra a legnagyobb ökörség,mert közben meg ellököd magadtól azt a lehetőséget hogy belépjen egy valóban igazi az életedben.Na mindegy te tudod járj a fellegekben és álmodozz,de de sokáig ne mert a szmorú valódág majd rommá töri a kis felépített álom kastélyodat!
Persze legyen szerencséd én azt kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!