Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érti meg, hogy nem szerete...

Nem érti meg, hogy nem szeretek itt élni. Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés
Vőlegényem foggal-körömmel ragaszkodik Pesthez. Állandó vita téma a "hol lakjunk" kérdés. Múltkor megkérdeztem, hogy semmiféleképpen nem költözne el innen? Azt mondta, hogy nem. Azóta eléggé megromlott a kapcsolatunk, akkor valami eltört bennem, a szex is nagyon ritka lett. A kérdés az, én miért maradjak, ha ő nem jön? Továbbá, hosszú távon működhet-e ez így? 4 éves a kapcsolat.
2012. szept. 13. 11:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hol lakjunk az túl fontos kérdés ahhoz, hogy bármelyikőtök is lemondjon róla. Megalkuvás lenne. Ha eltört benned valami, akkor az egy kis segítség lehet a továbblépésedhez. Sajnálom, de sok erőt kívánok!
2012. szept. 13. 11:20
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem érti meg, hogy nem szeretek itt élni, de azt hiszem, hogy lépni fogok.

Ha megtört benned valami,akkor már nincs mire várnod, a távkapcsolat lehet az elején müködni fog, de lehet, hogy el fogtok távolodni teljesen egymástól.

2012. szept. 13. 11:27
 3/18 anonim ***** válasza:
Hát igen. Ez a párkapcsiban a legfontosabb kérdés. Kb egyensúlyba van az, h legyen-e gyerekünk. Ha nem lehet megtalálni a közép utat a pároddal akkor búcsút kell inteni a kapufélfának sajnos!
2012. szept. 13. 11:30
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarja elhagyni Pestet. Te nem szereted Pestet.

Kompromisszum.

Egy Pesthez közeli hely esetleg? Pl: Érd, Dunaharaszti, Ecser, Dunakeszi, Szentendre, Herceghalom...stb

Nem a főváros, nyugisabb, így te is jól jársz és ő is, mert nincs messze a belváros, vagy az, amiért ő annyira ragaszkodik Pesthez. Nem kellene sokat utaznia. De így te is elégedettebb lennél. Mindketten valahol jól járnátok egy Pesthez közeli településsel.

Amúgy mit nem szeretsz Pestben?

2012. szept. 13. 11:30
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Az ő szemszögéből ez meg úgy hangzik.

Miért nem érti meg hogy én itt szeretek élni?

Mindketőtöknek igaza van.Vagy az egyikőtök enged és együtt maradtok vagy szétmentek.

2012. szept. 13. 11:31
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondom, hogy Pesthez közeli kistelepülés, jó közlekedéssel. Munkahely maradna, vásárlási lehetőségek maradnának, de a pihenés, a jobb levegő, zöld környezet jót tesz az idegeknek!

Nem kellene rögtön a "kenyértörésen" gondolkodni, inkább nézz szét lakhatás terén ezeken a kistelepüléseken!

2012. szept. 13. 11:34
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha valamelyikőtök nem enged (de nem csak azért, hogy úgy tűnjön, mint ami megoldódik, hanem tiszta szívből), akkor nem sok jövőtök van. Nekem az első férjem nem tudta volna elképzelni az életét Bp-en, csakis vidéken, vagyis abban a faluban, ahol ő lakott, született. Sehol máshol. Ott viszont nem volt esélyünk építkezni, mert olyan drágák a telkek is, hogy még azt sem tudtunk volna venni. Így maradtunk az anyjáéknál. Rá is ment a házasságunk, no ez csak egy ok volt a több közül, de közrejátszott. Ha valamelyik félnek nem jó, akkor az nem lesz boldog.
2012. szept. 13. 11:56
 8/18 anonim ***** válasza:
mondjuk a pesti oldalon én sem szívesen laknék (de ez tipikus budai sznobizmus:-P)
2012. szept. 13. 12:34
 9/18 anonim ***** válasza:
vagy Budakeszi is jó, 20perc (egy busz) a belváros közepe.
2012. szept. 13. 12:34
 10/18 anonim ***** válasza:
Te hol szeretnél élni?
2012. szept. 13. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!