Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Feladjam a szabadságomat azért a lányért akit a legjobban szeretek?
nálam is hasonló a helyzet. eddig egyik kapcsolatom sem tartott 5 hónapnál tovább. számomra sokkal fontosabbak voltak pl a barátaim, mint a párom. aztán most megismertem egy embert, épphogy 2 hónapja. és úgy érzem, érte képes lennék mindent feladni. inkább vele lennék mint a barátaimmal. talán ez a szerelem? :)
ha úgy érzed, érte képes lennél feladni, vagy csak korlátozni a szabadságodat, akkor tedd meg. pár hónapon belül úgyis kiderül hogy megérte-e. ha nem, akkor tovább lépsz, és élsz úgy ahogy eddig. de ha meg sem próbálod, akkor ki tudja mit veszíthetsz.. ha ilyen nagy hatással van rád az illető, nem lenne szabad futni hagyni.
első vagyok.
lehet hogy ez a lány teljesen meg fog változtatni téged, és ha együtt lesztek, már nem fogsz annyira vágyni a programokra. lehet hogy sokkal inkább szeretnél vele lenni, filmet nézni vagy csak feküdni mellette, mint bármit mást. szerintem adj egy esélyt magatoknak. lehet még saját magadat is meg fogod lepni :)
Szerintem is adjatok esélyt magatoknak, csak úgy derülhet ki! És mondd el ezeket neki is mindenképp!
Megosztanád majd, hogy végül, hogyan végződött? Érdekelne,mert nekem is majdnem hasonló helyzetem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!