Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz hogy a könyvtárban lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy a könyvtárban lehet a legjobban csajozni?

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen olvastam hogy ne szórakozó helyeken inkább könyvtárban ismerkedjünk lányokkal?Ti mit gondoltok erről?
2012. jan. 29. 09:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
12%
képes elnnél aztkamuzni hogy elolvastad x meg x könyvet csakhogy piná..z jussál?holhagytad a gerinced te mucsai fiú.
2012. jan. 29. 09:41
 2/18 GomalFace ***** válasza:
18%
Mifelénk a lányok nem igazán járnak könyvtárba, csak ha az életük/esszéjegyük múlik rajta.
2012. jan. 29. 09:41
 3/18 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nem az számít hogy hol hanem az, hogy hogyan csinálod.
2012. jan. 29. 09:42
 4/18 GomalFace ***** válasza:
94%

Mekkora patkány vagy, első. Miért kéne hazudnia?

Miért tartjátok lúzernek azt, aki olvas?

Bäzmeg -.-

2012. jan. 29. 09:44
 5/18 anonim ***** válasza:
46%
nem azt tartom, lúzernek aki olvas,de a gerinctelen férfiúk bármire képesek hogy sexeljenek,képesek emós stílust felvenni,képesek könyvtárba járni,képesek szinészkedni....stb....
2012. jan. 29. 09:48
 6/18 GomalFace ***** válasza:
Bocs. Ebben valóban igazad van.
2012. jan. 29. 09:51
 7/18 anonim ***** válasza:
tudom :)
2012. jan. 29. 09:53
 8/18 anonim ***** válasza:
és azt honnan veszed hogy csak dugni akar velük? ha csak dugni akarna elmenne diszkóba és kész...
2012. jan. 29. 09:54
 9/18 anonim ***** válasza:
A DISZKÓBA SE KAP AKÁRKI PI..ÁT,MERT HA UGYLENNE AKOR NEMLENE szűz férfi a földön,én pl csak ba..i akarok,de hiába mennék diszkóba,senki nem copna le.
2012. jan. 29. 09:57
 10/18 A kérdező kommentje:
ragyabéla36 Te mit szedsz?Ki mondta hogy könyveket olvastam?Ki mondta hogy elmegyek könyvtárba csajozni?Egy weboldalon láttam egy írást,kíváncsi voltam igaz e?Te amúgy valami nyomi pattanásos lúzer lehetsz csajod nem volt még életedben,a netten most jól odamondtad nekem.XD
2012. jan. 29. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!