Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyukámnak? 14/L

Hogy mondjam el anyukámnak? 14/L

Figyelt kérdés
Hogy mondjam el anyukámnak hogy cigiztem? Nagyon szégyenlem, és soha nem jönne rá ha nem mondom el.. de mégis úgy érzem hogy tudnia kell mert az anyukám. Van az iskolában két menő lány, akikkel már nagyon régóta össze szeretnék barátkozni.. egy jó pár hete kihívtak, ki is mentem, és döbbenten láttam hogy cigiznek 14 éves léttükre. Megkínáltak engem is.. mondtam hogy nem cigizek de azt mondták próbáljam ki. Szívtam belőle 2-3-at. Azóta semmi.. aztán ma egyik barátnőmmel jöttem haza, és hát a mai nap a suliban eléggé kikészített.. tudom hogy nem jól tettem, de ahogy kikísértem az állomásra, megkínált, és majdnem elszívtam egy felet. Egészet még sosem fogadtam el! Mégis szeretném anyának elmondani. Szerintetek haragudni fog? Elmondjam, vagy inkább ne? Sohasem tudnék rászokni, már a szagától rosszul vagyok.. csak hát ha megkínálnak akkor elfogadom... (nem egy egészet, csak pár slukkot, vagy hogy is hívják:s)
2012. szept. 12. 14:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor elmondom neki!:) Remélem nem akad ki nagyon, mert ő nem cigizik... És én sem szeretnék, ígérem hogy többet nem fogadom el!:( Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, mindenkinek ment a zöld mancs!;$
2012. szept. 12. 15:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kb elmondhatod anyukádnak úgy, ahogy nekünk tetted.
2012. szept. 12. 15:23
 13/15 anonim ***** válasza:
40%
Komoly összeget tennék rá, hogy pár év múlva komoly dohányos leszel.
2012. szept. 12. 15:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz ezekkel a "csak kipróbálom, meg csak pár slukkot szívok" dolgokkal, mert így könnyen rá lehet szokni. Én 23 éves koromban szoktam rá, pedig előtte nem nagyon cigiztem, én is ilyen pár slukk, de nem jött be, el is gondolkoztam,hogy az osztálytársaim hogy tudják ezt szívni,meg ezért pénzt is adnak, én biztos,hogy nem fogok. Aztán 23 évesen kb. egy havertól kértem egy szálat, valamiért ideges voltam,azt mondta a cigi megnyugtat, elszívtam,akkor jól esett, másnap még egy szál, és így tovább, azóta dohányzok rendszeresen. Nagyon könnyű rászokni, vigyázz vele.
2012. szept. 12. 16:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Figyelj ez csak önakarat kérdése. Mondj nemet és ne menőségből cigizz,mer egy két kipróbálásból meg idegességből lesz a függőség. Volt egy jó barátom,nem cigizett,aztán kipróbálta egyszer-kétszer-sokszor. Aztán csak alkalmakkor,aztán csak suli után egyet. Aztán óránként 3mat... Anyukádnak meg szerintem ne mond
2012. szept. 14. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!