Mit tegyek, ha utálom az egyik családtagomat?
Nagyon gyűlölöm egy családtagom. Egyszerűen nem tudom elviselni azt sem hogy egy légtérben legyek vele. (Ez most lehet, hogy hülyén hangzik, de igaz.) Mindig próbálom elkerülni a vele való találkozást, de néha azt sem lehet..
Mit tegyek?
én megértelek, én is rühellem az egyik unokahúgom,(mert egy véglény)de annyira, hogy ha meglátom, legszívesebben a fejébe állítanék egy baltát, vagy hasonló..xd én kb egy éve eldöntöttem, hogy nem foglalkozom vele, nem idegesítem magam egy ilyen jelentéktelen senki miatt, ezért totálisan levegőnek nézem, amikor muszáj egy légtérben lennem vele, akkor is max köszönök neki egy "csá"-t csak, hogy a szüleimnek ne legyen kellemetlen, de onnantól kezdve, mintha nem is létezne.. már megszokta, hogy nem válaszolok neki és úgy teszek, mintha nem lenne ott ( pl ha elmegy mellettem neki kell, hogy kikerüljön stb..)ezért meg sem próbál kommunikálni velem semmilyen formában, mert tudja, hogy nem reagálok rá semmit.. így meg tudtam oldani a problémát, már nem megy fel az agyvizem, ha meglátom, mint régebben, max, ha a társaságban elkezd ordibálni,valakivel, vagy vonaglani, ahogy szokott, akkor kimegyek a szobából, még mielőtt elkezdenék ideges lenni..
ennyi az egész- nem kell tudomást venni a létezéséről és vagy észreveszi magát, vagy megszokja..de egy idő után biztosan nem fog közeledni hozzád többet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!