Mit tegyek? Anyu nem fogja fel hogy felnöttem. Mi tegyek? Segitség
Figyelt kérdés
Nálunk az a helyzet hogy imádom az anyukámat,de tényleg ,nagyon nagyon sok mindenben segitett nekem életemben pedig még csak 22 vagyok.A legutobbi nagy segitsége és összes közül ez volt a legnagyobb hogy mivel épitkezünk a férjemmel kellett felvennünk hitelt,de csak ugy adtak ha van plusz fedezet.És ö adta a házát fedezetnek...szoval ha nem fizetünk viszik.Ezt nagyon köszönöm is neki mert tényleg oltári nagy dolog...csak az a gond hogy egyfolytában az anyagi dolgainkal van elfoglalva...ha négy honap után veszek magamnak egy 2000 forintos fellsöt már cseszeget hogy mért vettem...már két éve megdolgozok a saját pénzemért...bár anyuéknál lakuknk és nem kell fizetnünk semmit és ez is nagyon rendes dolog...de már nagyon nagyon zavar hogy mindenbe beleszolnak mennyit költök...pedig egyátalán nem sokat...és ma már betelt a pohár komolyan honapok ota mást sem hallok ha veszek üditöt azért is szolnak már nem birom...és ma szová tettem...rendesen kedvesen emgprobáltam a elmagyarázni neki hogy ennyire nem kéne...mert megértem és köszönöm de ez már sok...de természetesen nem értette meg és megsértödött.Külön család vagyunk a külön pénzünkel,elvileg mi döntjük el mire költjük...oké hogy jot akar de ez igy sok..mikor megkérdeztem hogy ha elköltözünk akor is oda fog e járni és lesi a kasszát hogy állunk vagy mi lesz,az mondta még az is elképzelhetö...én értem emrt a párommal az elsö két éveben semmit nem sporoltunk össze,értem hogy aggodik..de szerintem tulzásba viszi.Kérle kirjatok véleményt hogy én fogom fel rosszul vagy ö dramatizálja tul az eészet?mi tegyek?2009. júl. 30. 10:18
11/13 A kérdező kommentje:
ÉS hogyan tudom akkor ezt a vitát megszüntetni?vitát mert nem vita csak vitáztunk és azota nem szol hozzám...már mondtam neki miikor még beszéltünk rola hogy ne haragudjon ha megbántottam csak elmondtam a véleményem,de azt mondta nem érdekli.mert nem akartam megbántani,nem az volt a szándékom de már olyan régota bántott ez a dolog hogy kijött,és nem tecet neki,amit meg is értek mert persze rossz az ilyet hallani,hálátlann vagyok a szemében és ez valamilyen szinten igaz...de valahol engem is meg lehetne érteni hogy ez mennyire rossz...egyértelmü hogy neki van igaza nagyobb mértékben...de nekem is van igazságom...még ha sokan nem is gondoljátok igy...én ugy érzem nekem is van..a fedezet nem 20 évre szol nekik hanem addig ameddig nem lesz kész a ház..szoval onnatol ha mi nem fizetünk nem az ö házát viszik hanem a miénket...de azt meg nem fogom hagyni...dolgozunk amennyit csak kell de elsö mindig a törlesztés lesz meg a csekkek...ezt én igy gonodlom...és igy is fogom csinálni..de viszont ha lekerül a házukrol a fedezet akor már tényelg nincs miért beleszolni a nem?vagy rosszul látom?mert akkor már azért csináljuk hogy a mi házunk megmaradjon és meg fog...ha rosszul látom elfogadom a kritikákat,mert abbol tanul az ember igazán...de agy pár sorral ezelött aki irt elégdé nem ugy reagált ahogy a többiek..nem nagyon értette a problémát...a többieknek köszönöm és várom a további tanácsokat
2009. júl. 30. 11:18
12/13 anonim válasza:
Édesanyám, ne haragudj, neked van igazad.
Mondjad ezt a szemébe és adjál neki két puszit és öleld meg.
Aztán kérjed meg amíg itt laktok a hátralévő időben hadd fizessétek a villanysámlát vagy vizszámlát de azt is csinálhatod , hogy elviszed a csekket és szó nélkül befizeted.
Ha pedig veszel valamit magadnak ne lássa , ha ennyire érzékenyen érinti. Hidd el nem semmi , amit vállalt édesanyád. Ezt a pár hónapot pedig most már féllábon állva is ki kell ,hogy bírjad.
Szóval csak nyugi.
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. júl. 30. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!