Családon belüli erőszak megoldása a sok gyerek? Léteznek ilyen idióták?
Felháborító.
Fiatal nő vagyok,eszem ágában nincs 30 előtt szülni.
Mégis miből?
Párom verjen el akkor mert betöltöttem a 25-öt és még nincs 3 gyerekünk?
Ezt hogy képzelik?
Vélemény?
Igen, ez nekem is eszembe jutott a cikk kapcsán, hogy vajon otthon mi van náluk?
Szörnyűnek találom, hogy nem veszik ezt a kérdéskört komolyan.
Mármint az erőszakot!
Annyi, de annyi nő él erőszakos, bántalmazó partner mellett, hogy iszonyú.
És tudod, hogy mi a legrosszabb, hogyha ezen nem változtatunk, akkor újratermeli a rendszer önmagát.
Úgy értem: anyunak otthon kuss a neve, apu leszólja, szekálja, becsmérli, még ha csak szavakkal is "Semmire nem vagy jó" "Ki vagy te? Senki!" nem beszélve a "szép" nevekről: ku.rva, pi.csa, rin.gyó és társai.
Ezt látja a sok gyerek, a fiúk ugyanígy bánnak majd a saját "társukkal", a lányok ugyanezt fogják eltűrni.
A pszichiátriák meg tele lesznek idegösszeroppanásos, depressziós, pánikbeteg nőkkel, a nevelési tanácsadók meg beteg, szomatizáló gyerekekkel.
De nem baj!!!!
Első a szülés és a CSALÁD!!!
Hogy belül mi van, az kit érdekel!
Én se, de pont arról volt szó az első idézetben, hogy a családon belüli erőszak megoldása a sok gyerek.
Hát, hogy lenne már a megoldása?
Ilyet csak egy hü.lye mond, az a megoldás a társadalmi problémákra, az erőszakra, a méltatlan helyzetekre, hogy szüljünk és tartsuk egyben a családot.
Végülis 5-6 gyerek mellett egész nap robot,minden házimunka a nőé,már ugyse lenne ereje megkérdezni hogy mégis hol járt a férje meló után vagy miért kocsmázott...
(mert ugye nő szüljön,dolgozzon,minden házimunkát végezzen el,szolgálja ki a férfit minden téren, a férfi dolgozik,és megtehet mindent,még meg is verheti a nőt ha az olyat csinál ami nem tetszik neki...)
Tulajdonképpen tényleg felesleges a nőket taníttatni. Elég a négy elemi, ebből elsőben megtanulják leírni a nevüket, a többi három évben pedig a mosás-főzés-takarítás, esetleg szövés, hímzés, gyereknevelés, pelenkázás, stb. oktatása folyhatna. Bár olvasni is felesleges, hiszen köztudott, hogy a nőknek túlhevül az agyuk az olvasástól.
Az pedig teljesen nyilvánvaló, hogy a férfiaknak a napi 8 óra robot után szükségük van lazításra, és egy jó feleség nem kérdőjelezi ezt meg, tehát örömmel fogadja, ha munka után előbb a kocsmába megy, és teljesen "lazán" tér csak haza este, ahol is boldogan sertepertélve, masnival a hajában várja otthon az illatos feleség (nem kelkáposztaszagról beszéltem!!), aki - mint a Barátok közt-ből megtanulhattuk - nem melegítőben és pólóban, hanem tűsarkúban, miniszoknyában és selyemblúzban tálalja a vacsorát (természetesen főzni és vasalni is abban szokott, elvégre igényes nő).
Az is alapvető, hogy csak a férfiakra vonatkozik a 8 óra munka utáni lazítás, hiszen senki sem állíthatja komolyan, hogy a háztartás vezetése is munka, ergo az 5-6 gyerek mellett otthon henyélő nőnek kutya kötelessége 24 órán keresztül készenlétben várni a FÉRFI minden apró kívánságát, és annak örömmel eleget tenni.
Szavazzunk, tisztelt képviselőtársaim!
Amit az előbb leirtál,azt pár évtizede még tanitották.
Most biztos nem fogom megtalálni,de neten fennvolt belőle részlet is,hogy mik a nő kötelességei...
Szörnyülködve olvastam már akkor is
Teljesen feleslegesen van diplomád, hiszen csak egy egyszerű nő vagy! Komolyan nem értem, hogyan lehet kétségbe vonni a férfiak felsőbbrendűségét! Egy férfi mégiscsak okosabb, értelmesebb mint egy nő, tehát tanulnia is neki kell. Aztán meg majd jól megmondja, hogy egy buta, tanulatlan nő mit csináljon, hogy neki - a férfinak - jó legyen. Egyébként is, egy nő inkább örüljön, hogy leveszik a döntés felelősségét a válláról, és a nála sokkal okosabb férfi helyette is gondolkozik. Egy nőnek a legnagyobb boldogság a család, és - még akkor is, ha berzenkedik ellene - kizárólag a háztartásnak, a gyerekeknek és az Urának kell szentelnie az életét. Az meg kétségbevonhatatlan, hogy magasztos feladata a gyermekek számolatlan szülése, hiszen a társadalomnak erre van szüksége, és amúgy is, a háztartás vezetése nem akkora feladat, hogy ne férjen bele 5-6 gyerek kihordása, felnevelése. Ki állít olyat, hogy nem lehet húszliteres mosófazekat cipelni 8 hónapos terhesen!? Ilyesmi miatt csak az elkényelmesedett, folyóvíz és villanyos lakásban nevelkedett nők állíthatnak! Azt pedig tessék tudomásul venni, hogy amennyiben a fontosabb szerveid (kéz, láb, száj, szülőcsatorna) már nem használhatók rendeltetésszerűen, akkor bizony le lehet (és kell) selejtezni a nőket, elvégre nem várható el egy férfitól, hogy az alantas házimunkában részt vegyen, vagy egy fáradt, hajszolt nőt kelljen elviselnie fárasztó 8 órás munka után lelazult állapotban!
Szerintem minden nő, akit megfelelő közegben neveltek, belátja, hogy hol a helye, nem ellenkezik, elfogadja a sorsát és csendes belenyugvással, derűsen szemléli a helyzetét.
(Na, megyek, kib..szom a kukába a diplomámat és veszek egy szövőszéket, hogy az ütemtervből hiányzó 3-4 gyerekemnek szőhessek.)
86%-os:
Írásod ha olvassa valamelyik ténylegesen ilyen gondolkodású politikusunk,még felfogadnak hogy te tálald a népnek a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!