Hogy tudnám kiverni a fejemből? Ha pedig csak egy vágy, sóvárgás, miért nem múlik már el?
Figyelt kérdés
Rendesen élünk a Párommal,harmóniában,most költöztünk külön,bár eddig is együtt éltünk,csak a szüleimnél.Tervben van az eljegyzés,az esküvő,lassan a baba is néhány éven belül,erre én most őrülök meg?!Van egy férfi,akivel mindig is kölcsönös volt a szimpátia,csak sosem kerültünk közelebb egymáshoz,hol neki,hol éppen nekem volt valakim.3 éve vagyok a Párommal,szeretem,mert hazudnék,ha azt mondanám,hogy nem.De akkor mi ez az egész?Munkahelyről az ablakból lesem,mikor teker ő is a munkahelyére,alig várom,hogy találkozzunk szórakozóhelyen,vagy ha hazautazom a szüleimhez,igyekszem "véletlen" találkozókra szert tenni,amire sok lehetőségem nincs,mert általában a Párommal együtt megyünk.Rengeteget gondolok rá,és már-már azon gondolkodom,hogy gyakorlatilag érzelmileg megcsalom a Párom,olyankor rosszul érzem magam,de mégsem múlik el a vágy a másik felé.Mit tehetnék?Nem csalom meg a Párom,de belegondolok,ha ő lenne ugyanígy-olyankor féltékeny vagyok és utálnám látni,ha mással lenne,tehát képtelen lennék elengedni.De akkor a másik miért vonz ennyire?Miért pont most?Miért nem 3 évvel ezelőtt?Hogy tudnék kevesebbet gondolni a másikra?Vagy kiverni a fejemből?(Kb. két hónapja tart)2012. szept. 10. 14:03
11/18 anonim válasza:
Uram Isten!! Ugyanebben a cipőben járok és én is azt hiszem érzelmileg megcsalom. De én azt teszem, hogy minden kapcsolatot megszakítok vele és remélem az érzés elmúlik és minden folytatódik a megszokott mederben. Amúgy nem tudom mi lenne a helyes.
12/18 A kérdező kommentje:
Tudod, amikor a kis "véletlen" próbálkozásaim nem jönnek össze, akkor én is eldöntöm, hogy ez helytelen, és nem keresem, nem gondolok rá. Ilyenkor pedig érdekes módon, ugyanakkor ugyanazt a filmet nézzük ugyanabban a moziban, ahová a Párommal érkezem, és rám tör az érzés, milyen volna, ha mellette ülnék. Vagy pl. fáj a fejem, nyűgös vagyok, nincs kedvem semmihez, erre pont akkor jön ő tűzvédelmi előadást tartani a cégünkhöz, vagy épp egy tűzriadóra. És ilyenkor hipp-hopp elmúlik minden bajom... Lehet, hogy tényleg csak fellángoltam?! Ahogy visszaolvasom a soraimat, mint egy tizenéves csitri...Jesszus....
2012. szept. 11. 08:13
13/18 anonim válasza:
És ha azt mondaná neked, hogy ha nem lenne komoly kapcsolatod szó nélkül együtt lennétek?
14/18 A kérdező kommentje:
Minden bizonnyal!
2012. szept. 11. 15:36
15/18 A kérdező kommentje:
11-es! És gondolom 13-as is :-)
Hogy szakítod meg az összes kapcsolatot vele? Oké, tudom, ez fejben dől el, de hogy van az, hogy akarattal eldöntöd, hogy: na mostantól nem gondolok rá ?! És az úgy is lesz.
2012. szept. 11. 15:38
16/18 anonim válasza:
Kedves kérdező! A terv ez, de nem tudom hogy fogom kivitelezni. Egy idő után elmúlik az érzés. Csak akkor erős újra ha találkozunk. Sajnos több éve ez megy úgyhogy remélem most is úgy lesz, hogy rossz de aztán már nem gondolok rá.
17/18 anonim válasza:
sztem egyértelmű
párod: rendesen élünk,harmóniában.szeretem,hazudnék ha azt mondanám h nem.
ő: minden bizonnyal azonnal vele lennék ha lehetne!
van még kérdés?????
18/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező (11-es és 13-as vagyok) ha majd eljutottál a döntésig tájékoztatsz minket? Engem személy szerint nagyon érdekel, ha döntesz hogy döntesz ha pedig nem mit csinálsz majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!