Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet kiverni a fejemből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kiverni a fejemből az exemet, ha vele álmodok? Vagy miért nem működik a fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés
Már házas vagyok, de a múltamban annyira hatással volt rám az exem, hogy még mindig vannak napok, amikor vele álmodom. Nem szeretem, mert a páromba vagyok szerelmes, de a vonzalom még mindig megvan az ex iránt, akivel nem is beszélünk és nem is találkozunk. Hogy tudom elérni, hogy ne jöjjön elő álmomban sem?
2009. márc. 17. 09:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezelég fura dolog, mert ha szerelmes vagy akkor nem álmodsz mással!!MOndjuk attól függ, hogy miket álmodsz? Legalábbis én igy vagyok vele.. Szerintem nem kellene az exeddel foglalkoznod,vagy van vmi lezáratlan ügyetek?
2009. márc. 17. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Valoszinu, hogy nem zartad le magadba az elozo kapcsolatod!

Sajnos nem tudok segiteni, hogyan is tudnad elfelejteni, esetleg irj egy pappirra velemenyt a ket pasirol, ha szereted a ferjed ugyis tobb pontot kap majd!:D

2009. márc. 17. 10:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Mindenképpen több pontos a férjem, ez nem kérdés. Az álmaimat meg nem tudom irányítani, hogy most vkiről nem akarok, akkor nem álmodom. Nincs lezáratlan ügyünk, nem is beszélünk, csak néha álmodom vele. Nem szexuális tartalmút, csak vonzalmat és benne van az álmaimban. Nem tudom ez mit jelenthet.
2009. márc. 17. 10:17
 4/6 anonim ***** válasza:
hát akkor ezt már csak te tudhatod. a tudatalaittid dolgozik még az exen. sztem jol van ez így,vagy zavar? esetleg keresd fel az exed, egy bezsélgetésre,hátha máshogy látod majd
2009. márc. 17. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes én is így szoktam ezzel lenni:)

Én csak azokkal a csajokkal álmodom akik engem dobtak..azok szerintem sosem lesznek lezárva tudatalattimban..

Van hogy hónapokig nem is álmodok velük..de ha például 1 év után meglátom az utcán..aznap szinte biztosan vele fogok álmodni :)

Ez így van rendjén..ez természetes

a szívedben szerintem még mindig van neki egy kis hely az exednek.. (és szerintem ezt még magadnak se mered bevallani :) )

bár az agyad egyből blokkol és tiltakozik amint felkelsz :)

Inkább örülj neki hogy néha vele álmodsz..biztos nem a rossz emlékek jönnek fel vele kapcs :)

Álombéli megcsalás amúgy sem számít :)

2009. márc. 17. 12:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés. Már több mint 7 éve szakítottunk az első barátnőmmel, 4.5 év utáni együttlét után rájöttünk hogy ez nagyon nem működik. De elég sok idő volt ez ahhoz, hogy néha visszatérjen az álmomban. szerintem ez természetes és nagyon sok emberrel így van.
2009. márc. 19. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!