Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kiverni a fejemből az exemet, ha vele álmodok? Vagy miért nem működik a fiú-lány barátság?
Valoszinu, hogy nem zartad le magadba az elozo kapcsolatod!
Sajnos nem tudok segiteni, hogyan is tudnad elfelejteni, esetleg irj egy pappirra velemenyt a ket pasirol, ha szereted a ferjed ugyis tobb pontot kap majd!:D
Érdekes én is így szoktam ezzel lenni:)
Én csak azokkal a csajokkal álmodom akik engem dobtak..azok szerintem sosem lesznek lezárva tudatalattimban..
Van hogy hónapokig nem is álmodok velük..de ha például 1 év után meglátom az utcán..aznap szinte biztosan vele fogok álmodni :)
Ez így van rendjén..ez természetes
a szívedben szerintem még mindig van neki egy kis hely az exednek.. (és szerintem ezt még magadnak se mered bevallani :) )
bár az agyad egyből blokkol és tiltakozik amint felkelsz :)
Inkább örülj neki hogy néha vele álmodsz..biztos nem a rossz emlékek jönnek fel vele kapcs :)
Álombéli megcsalás amúgy sem számít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!