Mi a véleményetek egy ilyen házasságról?
A férj külföldön dolgozik, a feleség itthon a 2 éves gyerekkel.
A feleség sokkal jobban érzi magát, amikor a férje nincs itthon. Nem csalja meg, de sokkal vidámabb, boldogabb. Amikor itthon van a férje, akkor őt mindig ki kell szolgálni, ahogy ez a kiutazása előtt is volt. A feleségnek ez nem jó, rájött hogy korábban is mennyire kihasználta a férje, mégsem lép.
Mit gondoltok erről? A véleményetek érdekel, mindegy milyen is legyen.
Akkor utoljára: a nő nem függ anyagilag a férfitól. Ha így lenne, akkor én is csak tudomásul veszem ezt az egészet.
De így, hogy anyagilag sem szenvedne semmiben hiányt a fia és ő sem ha válnának, így nem értem mi tartja a férfi mellett.
Biztos jól le leszek pontozva, de szerintem ez nem kihasználás.
Én is szedek enni a férjemnek meg a gyermekemnek ( bár ő még kicsi).
Reggel mikor készítem a reggelijét a gyereknek meg a sajátomat akkor már csak készítek a férjemnek is. Ugyanez az ebéd és az ebéd kimerése. Ha töltök magamnak inni akkor őt is megkérdezem. Ha ő tölt akkor hoz nekem is.
Ennél nem durvább az említett szituáció, ebbe még senki nem szakadt bele.
Én is itthon vagyok a 1,5 évesemmel, bár én egyedül nem tudnám jól tartani a gyereket, de nem ezért teszem amit teszek. A férjem pedig 7 napból hatot dolgozik úgy, hogy szinte csak aludni jár haza.
Aki ebbe beleszakad az ritka lusta ember.
Hát ezt én annyira nem nevezném kihasználásnak...Ha olyan a meloja,h tökéletes megjelenés várható el tőle,akkor miért ne használhatna 2-3inget?Az én férjem sem vasal soha,de cserébe furikázza mindenhová a hátsómat,mert én meg vezetni nem szeretek...Ha vendégségben vagyunk sokszor én is szedek neki kaját,mivel ő átengedi nekem,h először szedjek magamnak,ha a kezemben van a kanál teljesen mindegy,h neki is teszek-e vagy sem...apró gesztus..
azt meg tegyük hozzá,hogy lehet a férfinak lövése sincs,h ez a nőt zavarja...Számomra egy párkapcsolat úgy működik,h megbeszéljük,h kinek mi a jó...ha a nő soha egy szóval nem mondta a ffinak,h ez zavarja,magára vessen..Én nő létemre is szeretem,ha "körbeugrálnak"kiszolgálnak,majd hülye lennék lemondani róla,ha vki magától így tesz velem...
ezek a dolgok,amiket leírtál,szerintem nagyon messze vannak a válóok kategóriától,különösen úgy,hogy még csak esélyt sem adott a nő ffinak változtatni a helyzeten...Ha pedig valaki úgy gondolja,h ennyi miatt tényleg fel kell rúgni egy házasságot,azt komolyan sajnálni tudom,mert lövése sincs,hogy mit jelent a házasság intézménye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!