Mi a véleményetek egy ilyen házasságról?
A férj külföldön dolgozik, a feleség itthon a 2 éves gyerekkel.
A feleség sokkal jobban érzi magát, amikor a férje nincs itthon. Nem csalja meg, de sokkal vidámabb, boldogabb. Amikor itthon van a férje, akkor őt mindig ki kell szolgálni, ahogy ez a kiutazása előtt is volt. A feleségnek ez nem jó, rájött hogy korábban is mennyire kihasználta a férje, mégsem lép.
Mit gondoltok erről? A véleményetek érdekel, mindegy milyen is legyen.
Kövezzetek meg, de ez a szintű kiszolgálás szerintem még annyira nem durva. Én úgy képzeltem el, mint ismerőseimnél. A pasi addig dudál a kapu előtt az autóban ülve, amíg a nő ki nem nyitja neki, kenyeret nem hajlandó felvágni, a törölközőjét nem hajlandó a fürdő szekrényéből kivenni.
Másrészt nem panaszkodni kell, hanem tenni ellene. Mondja meg a férjének, hogy nem lesznek naponta ingek vasalva, ossza be.
Harmadrészt meg ha nincs más dolga, akkor szerintem ez nem olyan nagyon sok, hogy ne lehessen kibírni.
Ja igen, ez is van: a nő készíti elő a ruhát, ő szed neki enni vendégségben is.
Nem érzem, hogy a pénz ennyit nyomna, de a többlet amit a férj megkeres az elmegy az ő kinti életére: étel, utazás, szórakozás.
Az, hogy egy 2 éves mellett nincs más dolga... hát, nekem nincs gyerekem, de nem úgy képzelem hogy elvan 0-24ben magában :-) De ez így volt a gyerek előtt is és feltételezem így lesz akkor is, amikor a nő újra dolgozik. Mert természetesen dolgozott a gyerek születése előtt is és terhesen is (ami nem nagy szó, ez lenne a természetes).
Nem rólam van szó.
A nő gyed-en van. Nem munkanélküli, nem htb.
milyen érdekes, hogy nők írják, hogy ez nem kihasználás! De az! Két felnőtt ember házasodott. A nőnek miért kell kiszolgálni a férjet, áruljátok már el?
Nekem egy 4 és egy 2 éves gyerekem van, meg tudok mellettük csinálni minden házimunkát, nem erről van szó, hogy nem tudnám öt perc alatt áthúzni a leevett ágyneműt vagy nem tudnék +1 embernek ételt szedni. Egyszerűen megalázónak érezném, hogy cselédsorban tartanak miért is? Mert nő vagyok?
A sógornőm ugyanezt csinálja. Ő is otthon van a gyerekkel, már útban a második, természetesen a pasi házában, a pasi pénzéből vígan éldegél, és csak havonta egyszer vagy kétszer kell elviselnie a társaságát.
Tudjátok, hogyan vélekedek az ilyen nőről? Úgy, hogy szerintem az ilyen közönséges k.rva. Pénzért van a pasival, ez a megélhetése. A gyerekek meg biztosítékként vannak... Megvallom őszintén, én undorodom a sógornőmtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!