Negyven év feletti magányos férfiak válogatósak? Vagy már úgy vannak vele, hogy jöhet bármi?
Szia!
Ez emberfüggő, én azt vallom, hogy az ember 100 évesen is válogasson, ne érje be akárkivel.
Egyébként pedig a 40 éves férfiak nem öregek, én úgy gondolom nagyon is kapósak.
Fiatal, huszonéves nő vagyok, és sosem tetszettek a velem egykorúak,mindig inkább ez a 30-40-es korosztály. A párom is ilyen idős, és nagyon jól megvagyunk. Én azért nagyon örülök neki, hogy nem csak azért kellettem neki,mert lejjebb adta az elvárásait. Nagyon rosszul esne, ha valakinél csak így esnék át a rostán, az olyan nem is kell. Nem tudom más hogy van ezzel, de szerintem ez mindenki számára megalázó.
Na mindegy, egy szónak is száz a vége, szerintem nem irreális elvárás egy 40 éves férfi mellé egy 20-30 éves nő, ha szétnéztek láthatjátok, hogy nagyon sok ilyen pár van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!