Lehet-e boldog párkapcsolatban az ember olyannal, aki külsőre nem tetszik neki?
Figyelt kérdés
Még csak nem is csúnya az illető (még jóképűnek is mondják), de nekem nem tetszik, nem vonzó. Viszont nagyon rendes, kedves, jók a belső tulajdonságai. Szeretné ha összejönnénk, de nem tudom, hogy idővel meg fog-e tetszeni a külseje is?2012. szept. 9. 00:28
31/32 anonim válasza:
30-as: 20-as vagyok.Volt olyan expasim aki úgy nézett ki mint egy modell,kockahas,szép arc,izmos lábak...egyszóval számomra gyönyörű volt de csak külsőleg!! A szex is jó volt vele,-mégis azt mondom hogy a mostani párkapcsolatom összességében sokkal jobb! Lehet a pasid gyönyörű,lehet jó vele a szex és mind emellett lehetsz boldogtalan ha nem akar veled sehova elmenni...se diszkó..se mozi...fontosabbak a barátai,az anyja...ha azt érzed hogy Te neki az utólsó vagy a fontossági sorrendjében...ha azt érzed hogy nem is igazán szeret...és bármikor talál egy másik nőt mert annyira jó pasi-de csak külsőleg!!!
Velem ez így történt,mésfél év után sms-ben szakított...
29/l
32/32 anonim válasza:
31-es: pont ez mondom. A külső megfog, a belső megtart. Ha belül egy nagy büdös üresség van, nincs ami megtartson valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!