Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet-e boldog párkapcsolatban...

Lehet-e boldog párkapcsolatban az ember olyannal, aki külsőre nem tetszik neki?

Figyelt kérdés
Még csak nem is csúnya az illető (még jóképűnek is mondják), de nekem nem tetszik, nem vonzó. Viszont nagyon rendes, kedves, jók a belső tulajdonságai. Szeretné ha összejönnénk, de nem tudom, hogy idővel meg fog-e tetszeni a külseje is?
2012. szept. 9. 00:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%
Az egyik ismerősöm is így volt, nem volt helyes a srác, nem is tetszett neki, csak összejöttek. 5 éve együtt vannak. Szerintem minimum barátilag adj neki esélyt. Valami miatt mégis gondolkozol a kapcsolaton, szóval akármi lehet.
2012. szept. 9. 00:49
 12/32 Alaque ***** válasza:
40%

Nem hallottal meg olyanrol, hogy a belso megszepit valakit? Pont az ilyenre mondjak. Hany eves vagy egyebkent? 15-17? Mert akkor ertheto az aggodalmad. Ha tobb, akkor sznob vagy.

Szerintem. :)

2012. szept. 9. 00:50
 13/32 A kérdező kommentje:
Sznob? De miért?
2012. szept. 9. 00:52
 14/32 anonim ***** válasza:
75%

utolsó:

ezt arra mondják, amikor valaki előnytelen külsővel rendelkezik, mégis vonzó a szerelme szemében. a kérdező által említett pasi épp az ellenkezője: "helyes, jó pasi", de a kérdező mégsem találja vonzónak. ez nem szobizmus kérdése. szimpla kémia

2012. szept. 9. 00:57
 15/32 anonim ***** válasza:
84%
Szerinted melyik ér többet? Egy jóképű de szemét/buta/unalmas vagy egy kevésbé jó képű de rendes/okos/vicces ember? Én az utóbbival élnék.
2012. szept. 9. 01:12
 16/32 anonim ***** válasza:
67%
#15: Én meg a jóképű, rendes, okos, vicces emberrel. Merthogy olyan is van.
2012. szept. 9. 01:15
 17/32 Alaque ***** válasza:
96%

Mert egy erett, jozan gondolkodasu ember nem fut az idealja utan. Nem hinnem, hogy ez egyeni eset, mindenesetre eddig nekem nem volt ket hasonlo baratnom, az idealom mindig az adott csajomhoz igazodik valamilyen szinten, es nagyreszt ez is inkabb belso tulajdonsagokra korlatozodik. Ha sorba allitanank eddigi noimet, meg nem mondana senki, hogy ugyanannak az embernek tetszhetnek. Olyan is volt koztuk, aki eleinte egyaltalan nem, majd kesobb megtetszett.

Ezert az a velemenyem, hogy kialakulhat a "tetszes" idovel.

2012. szept. 9. 01:48
 18/32 anonim ***** válasza:
62%

Aki tartós kapcsolatot akar,az nem a külső alapján ítél és nem is kémiai alapon!

A belső tulajdonságok tartósabbak,a szépség stb.mulandó!

Azért van ennyi válás,mert a külsőségekre és a "kémiára"

alapozzák, a fontosabb tulajdonságok helyett.

2012. szept. 9. 06:34
 19/32 anonim válasza:
36%

Akkor most elmondom az én sztorimat. Egyszer beleszerettem a legjobb barátnő báttyába. Pedig 4-5 éve barátok voltunk(akkor) és eddig is ismertem a tesóját és különösebben nem érdekelt soha.. Aztán másfél év után kiszerettem belőle..De lehet, hogy azért mert nem lett belőle semmi.

Szóval a kérdésre válaszolva, adnék neki esély a későbbikeben :)

2012. szept. 9. 08:00
 20/32 anonim ***** válasza:
95%

ma 06:34 Teljesen egyetértek veled,én is így gondolom...

Kérdező: A válaszom hogy lehet boldog párkapcsolat olyannal aki nem tetszik! A párommal 9 éve vagyunk együtt,nem tetszik,nem mondom hogy csúnya de egy 10-es skálán nekem csak 6-os! De ami a belső tulajdonságait illeti...főnyeremény! Naponta megmasszíroz,süt,főz,évente nyaralni visz...volt hogy pl munkahelyen nem fizettek ki - ő behajtotta a pénzt...és még sorolhatnám,én nem bántam meg! Bár a külseje még mindig zavaró egy kicsit,de a lelkébe szerelmes lettem!!

29/l

2012. szept. 9. 08:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!