Lehet-e boldog párkapcsolatban az ember olyannal, aki külsőre nem tetszik neki?
Egyszer azon az elven voltam, hogy csak a belső számít. Aztán volt egy olyan pasim, aki nem jött be külsőleg, és meg is lett a baj: nem akartam megfogni a kezét, már a puszi is nehezemre esett, és még csak nem is csókolóztunk. Ha a testi része a dolognak nincs meg, sérül a kapcsolat, hiszen a testi szerelem a megfelelő párkapcsolat alappillére, nem elég csak szellemi partnereknek lenni.
Ne jöjj vele össze!
18/L
Más nevében nyilatkozni nem tudok,de saját tapasztalatból mondom: Igen,lehet. A férjemmel sokáig csak barátok voltunk,soha nem úgy álltam hozzá,hogy köztünk bármi is lesz.Külsőleg nem volt az esetem egyáltalán. De belsőleg... aztán pár csalódás után rájöttem,hogy vak voltam,hiszen a szerelmem ott van az orrom előtt. Azóta hogy együtt vagyunk,a külsejét illetőleg is megváltozott a véleményem, bár még mindig nem helyesebb,mint pl. Johnny Depp,de jobban bejön,mint előtte.
Amúgy annak is hiszek,aki szerint nem lehet,mert hallottam már olyat,hogy az egyik fél szégyellte a párját mások előtt. Az már biztos nem volt egy felhőtlenül boldog kapcsolat. Azt tudom tanácsolni,hogy egy esélyt mindenképpen adj neki.A külső szépség mulandó,erre alapozni hosszútávon nem lehet. Azzal még semmit nem veszítesz,ha párszor találkozgatsz vele.
Én akkor is azt mondom, hogy ne jöjj vele össze! Ha nem vonzó, úgyis szakítás lesz egyszer majd a vége, és akkor rosszabbul fog esni neki, mintha most az elején megmondanád neki a tutit. Mert mit fogsz mondani neki, miért szakítasz vele? ,,Bocs, nem tetszel...nem jössz be külsőleg...eddig se jöttél be, maradjunk csak barátok!" Szegényke, még szánalmasabbnak fogja érezni magát, hogy csak szánalomból jöttél vele össze...hidd el, tapasztalatból mondom. Dühös is lesz, hogy csak kihasználtad, játszottál az érzéseivel, még akkor is, ha jó szándék vezérelt. Nem fog neked hinni...főleg ha van egy olyan barátja, aki mondogatja a fejébe a hülyeségeket a nőkről (és így próbálja vigasztalni).
Olyan nincs, hogy egy idő után kialakul...Tudod, a külső megfog a belső megtart. Jöjj olyannak össze, aki tetszik is, fel mered vállalni, mert most úgy beszélni egy pasiról a barátnőidnek, hogy "hát amúgy nem is tetszik", az ciki és szánalmas is. Ennek a csatának te csak vesztese lehetsz.
Lehet nem fog segíteni, de leírom az én esetpéldám:
Barátomat mikor megláttam, akkor valahogy nem fogott meg a külseje. De az érdeklődési körünk egyezett, sokat tudtuk beszélgetni, hülyülni. Sokat sétálgattunk esete a városban, csináltunk örült dolgokat. Úgy 2 hónapja ismertem, és volt az életemben, mikor azon kaptam magam, hogy várom azokat az estéket amikor találkozhatok vele. Hogy a kisfiús arca is elég vonzó lett az idő folyamán.
Aztán leesett, hogy én beleszerettem. Még úgy 1 hónapig nem történt semmi, de aztán bevallottuk egymásnak, hogy beleestünk a másikba.
Szóval igen, van olyan ,hogy később megszereted az illetőt. Én se szerettem a kinézetét, de most nem tudom őt nem a legszebb férfinek látni. (pedig mások szerint nem is rossz pasi).
De! Addig ne járj senkivel amíg nem vagy biztos benne, hogy szereted. Adj neki esélyt, ismerd meg. És ha jön az érzés akkor járj vele.
23/L
21-es kérdéseit válaszold meg szerintem magadban. El tudod képzelni, hogy átkarol, puszit ad, megölel, megcsókol? Ha igen, akkor talán már közelebb is vagy a "tetszik"-hez, mint a "nem tetszik"-hez:) Ekkor a sikeres kapcsolatnak is több esélye van.
De esélyt adhatsz neki, több találkára elmehetttek, viszont csak úgy, hogy közlöd: most nem tudsz elképzelni vele komolyabbat. Ha még mindig kitart és szívesen van együtt veled, akkor egyrészt tuti lehetsz az ő érzéseiben, másrészt akár fordulhat is a kocka:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!