Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne neki a legjobb?...

Mi lenne neki a legjobb? Adjam nevelőszülőknek? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy szörnyű vagyok de jelenleg nem tudom, hogy mit csinálhatnék. Egyedül nevelem a 7 éves fiamat és egyre kevesebb időm van rá, van olyan aki vigyáz rá napközben de nekem lassan külföldre kell majd járnom dolgozni és oda nem vihetem magammal, nem fontosabb a munka de örülök hogy még van és tudok miből élni. A gyereket nem tudom senkinél sem hagyni mert már csak apám él akinek nem tenne jót neki egy gyerek, sajnos már neki is meg vannak számlálva a napjai.. a feleségem 7 évvel ezelőtt meghalt, azóta volt egy nő akivel talán sikerülhetett volna de valahogy megszakadt közöttünk a kapcsolat és azóta nem is nagyon találkoztunk. Azon gondolkoztam, hogy jobb lenne neki egy normális családban felnőni mert ő nem ezt érdemli. Tudom, hogy az lenne a legjobb ha lenne egy anyukája de egyszerűen nincs rá időm és energiám. Volt egy kis pénzem és úgy terveztem, hogy nyáron lelépünk viszont közbejött valami ami miatt nem jött össze. Nem szeretném odaadni senkinek de ez így nem jó főleg, hogy még kicsi. Mit tehetnék? Ebben a helyzetben mi lenne a legjobb megoldás?
2012. szept. 8. 23:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
78%
Nincsen véletlenül egy megbízható szomszéd néni, vagy fiatal asszony akire rá tudnád bízni? Így neked is megmarad a munkád, és a gyerek is a veled lenne, csak valaki vigyázna rá?
2012. szept. 10. 13:37
 22/22 anonim ***** válasza:
Mi lett a végkifejlet?
2014. máj. 18. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!