Házassági évforduló? Megünneplitek? Ha igen melyik volt a legemlékezetesebb, a legjobb, és miért?
ha ezt házasságban lét mellett kérdezed, az elég szomorú....
ha, mint a szülők gyereke - akkor már más a kérdés. én pl. úgy gondolom, hogy a szülők saját hatásköre a házassági évforduló, az a kettőjük ünnepe...
egyébként ha házas lennék, akkor ugyanúgy ünnepelném én is, mint a kapcsolati évfordulókat is...
Másfél éve vagyunk házasok, az első évforduló a férjemnek biztos emlékezetes volt: az államvizsgám előtti napra esett, amikor én már idegbetegen, vérben forgó szemmel pánikoltam-dühöngtem, hogy holnap vizsga és mindent elfelejtettem.
Nekem az volt az ajándékom, hogy aznapra békén hagyott, mert robbanás előtt álló tűzhányó voltam :)
De amúgy nem vagyok évfordulós típus, a hétköznapokban örüljünk egymásnak, ne kijelölt napokon, muszájból.
Mi megemlékezünk róla, de nem ajándékozással, hanem úgy, hogy elmegyünk -hétköznap vacsorázni kettesben, ha hétvége akkor a kisfiunkkal ebédelni.
Egyetlen 'szabály' van csak, mindig új helyre "kell" menni, ahol még nem voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!