Megvonhatják a láthatást ha az apa sose látogatja a gyerekét és nem is fizet?
Azt tudom,hogy örökbeadásnál mi a helyzet,ha a szülők nem látogatják a gyerekeket legalább egy évig,akkor azok örökbeadhatóak lesznek,így megvonják a láthatási jogukat.
A bíróság minden további nélkül meg fogja ítélni,hogy az apa ne láthassa a gyerekét,ha letelt az a bizonyos idő,itt nem tudom mennyi,és a gyerektartást is kifizettetik vele...ha persze sikerül megtalálni.
igen megítélik. de az halmozódik és ha europán belül lesz egy bejelentett munkahelye akkor akár onnan is vonni fogják mert ez egy tartozás lesz neki. ha jól megy egyszer a pénzt megkapod mindenképpen, csak hosszu procedúra ha nem lesz bejelentett munkahelye.
amúgy úgy tudom eltíltást kérhetsz indokoltan.
ha az apa egyszer a láthatást szeretné igénybe venni neked biztosítani kell azt. lemondani meg csak akkor mondhat le, ha van új férjed aki lemondás után közvetlenül a nevére veszi.
ha nem tudod elérni menj be a rendörégre és nyílvánítasd eltüntnek, ha meglesz akkor pénz is lesz, föleg ha valami jobb fizetö állása is van(bejelentett)
Kérheted a megítélt és meg nem fizetett tartásdíj állam általi megelőlegzését. Továbbá a rendőrségen jelentsd fel tartás elmulasztásáért, ugyanis az bűncselekmény.
A láthatástól eltiltatni nem tudod, de a gyermekelhelyezés során szigorú láthatási feltételeket kell szabni, ha előkerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!