Csak én gondolom, hogy egy 12 éves kislánynak nem így kell kinéznie?
2012. szept. 7. 20:13
21/21 anonim válasza:
A sminket max. hétvégén engedném, a körömlakkal nincs gondom, nem csecsemő már, hadd bontogassa a szárnyait. A felsőt suliba csak úgy engedném, ha egy trikót vesz alá (ami oldalt is zárt). De amúgy akiket látok 12 éveseket már sokkal nagyobb mellük van. Ez a lány a képen még sokkal kislányosabb, mint akiket én ismerek. Neki még melltartó sem kell, elég csak ez a kis melltop. Szóval szerintem nem vészes a kinézete. Elle Fanning pedig már most dollármilliomos, így tőle főleg nem várnám el, hogy sportcipőbe és mackóba üljön a homokozó szélén... A piros rúzsról viszont lebeszélném a kiscsajt, mert az alapból sárga fogait még inkább sárgítja, ami nagyon előnytelen. Helyette ajakápolót, vagy színtelen szájfényt ajánlanék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!