Csak én gondolom, hogy egy 12 éves kislánynak nem így kell kinéznie?
2012. szept. 7. 20:13
11/21 anonim válasza:
Azon kívül, hogy túl merész a felső oldala, ez a kinézet még annyira nem is gáz. Nincs erős smink, hajfestés, mellkidobás. Sokkal rosszabbakat is látok az utcán!
12/21 anonim válasza:
A mi korosztályunkban most ez az úgymond 'táncos', laza öltözködés a menő.Ilyen ruhát soha a jó életben nem vennék fel!Bár mit gondolok én, a szürke egér?De ez nem lényeges.Amúgy honnan tudod, hogy nem modell?
11/L
13/21 anonim válasza:
Gondolom Elle Fanning egy filmpremierre öltözött így fel.
Azért ő nem egy átlagos tizenéves.
14/21 anonim válasza:
Azért azt elárulhatnátok, hogy mi volt a gond a válaszommal. Ja, azt úgysem fogjátok, de a pirospacsi az nagyon megy.
15/21 anonim válasza:
Smink és körömfestés nélkül elfogadnám :o)
egy 3 gyerekes
16/21 anonim válasza:
Ennél jobban kiakasztanak a gyermek szépség-és modellversenyek.Hat-hét éves gyerekeket sminkelnek ki és ha nem ők nyernek,akkor leordítják a fejüket.Na az ennél sokkal jobban bosszant.
17/21 anonim válasza:
Szerintem sem gaz ez még annyira sokkal durvabbak szaladgalnak az utcan vagy ne adj isten a diszkoban,sőt ez szerintem egy beállitott kép,ergo nem nez ki igy mindig a kislány.
18/21 anonim válasza:
jól nézki a lány,de mamár fiatalon sminkelnek divatoznak a kislányok.
19/21 anonim válasza:
Szerintem túlzás! nem tudom milyen alkalomra öltözött és készült így. de ha az én lányom lenne, nem lépne ki a szobából az fix. Ami plussz rajta az a smink, körömfesték és lecserélné a blúzt. Aztán már mehetünk is :)
20/21 Pötyös Panni válasza:
Nem értem mi bajotok van vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!