Ti maradnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Havi 45.000-55.000-ért dolgoztam évekig. Felmondtam, és az egyik legföbb ok a fizetés volt. Most vissza szeretnének hívni, 75.000 -et ajánlottak, de egyszerüen képtelen lennék visszamenni. Már ennyiért sem.2012. szept. 7. 13:22
1/13 anonim válasza:
Biztos, hogy nem, a 75 is kevés...
2/13 anonim válasza:
Van más? Vagy biztosan lesz más záros határidőn belül? Vannak kötelezettségeid, amiknek eleget kell tenni? Pl. számlák, hitel, albérleti rész? Van más, aki támogat? Bír támogatni? Meddig? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tegyél fel magadnak, és ezek fényében dönts. Sokszor szar az embernek, meg a sértettség stb. de sajnos nem engedheti meg magának mindenki csak úgy, hogy ne menjen vissza/el helyekre dolgozni, mert nem szívesen teszi. Az emberek nagy része a pénzért dolgozik sajnos, nem azért, hogy jól érezze magát.
3/13 anonim válasza:
Ha visszamégy is kereshetsz még mellette valamit, még mindig jobb, mint pofára esni, semmit sem találni és akár fél-egy évig vagy tovább ülni a babérjaidon 0 fizetéssel.
4/13 anonim válasza:
Ha van más munka, akkor nem mennék vissza, de ha nincs, és csak várnám a csodát (mert lassan a munkataláláshoz az kell) , akkor visszamennék, míg nincs jobb.
5/13 anonim válasza:
Kérdező, ez kevés info... a 75 000 egy 4 órás könnyű irodai munkára egy szép fizetés, egy 8 órás melóban kb a nettó minimálbér... szóval ott ha végképp nincs más, ha nincs felelősség, ha nem kell extra tudás, ha jó a légkör, akkor esetleg... szóval nem mindegy, hogy ezért a pénzért odébb kell tolni napi 3 aktát, vagy éremi, felelősségteljes munkát kell végezni. Utóbbi nem megy.
6/13 anonim válasza:
Én vissza mennék, azért mégis csak megemelték a fizetést. Még ha nem is annyira mint szeretném, de ez is több mint a semmi. És miközben dolgozok, addig is tudnék állásokat nézni, amik többet fizetnek.
De otthon ülni a bizonytalanban hogy "lesz e munkám hamarosan?!"... Hát én nem vállalnám be, mert a mai világban nagyon nehéz munkát találni. És annak a 75 ezer ft-nak is "örülni" kell.
7/13 A kérdező kommentje:
Van valami kilátásban, de ha elmondom mi, lesz, aki semmibe veszi a tervem, lesz, aki nem làt rà esélyt. Nem szeretném ha befolyásolna bármi is. De kb 4-5 hóra becsülöm a megvalósítását.
2012. szept. 7. 13:41
8/13 anonim válasza:
Tehát lehet 4-5 hónap múlva az derül ki, hogy semmi sincs? Hát én húznék vissza, aztán tervezgethetek, meg megvalósíthatok egy konkrét fizetés mellett is, amennyit csak jól esik. Sok ember eleve két állást visz, kibírsz négy-öt hónapot a kettővel, aztán, ha bejön, akkor lelépsz innen, ha meg nem, akkor nem vered a fejed a falba, hogy ott vagy a nagy semmivel, ráadásul már akkor 4-5 hónapja nincs semmi, mikor rájössz, hogy el kell KEZDENI a keresést, ami megint csak hónapokba telhet. A helyedre meg eddigre egészen biztosan találtak mást.
9/13 anonim válasza:
" Hát én nem vállalnám be, mert a mai világban nagyon nehéz munkát találni. És annak a 75 ezer ft-nak is "örülni" kell." - na ya:((
És a munkáltató meg miért is akarna többet fizetni, amíg 75 000 Ft-ért is talál mindig valakit, aki elvégzi azt a munkát???
10/13 anonim válasza:
Menj vissza, aztán ha a másikból lesz valami, akkor lépj csak ki, addig ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!