Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha a szóra...

Mit lehet tenni ha a szóra nem hallgatnak?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő. A szüleim 3 gyereket neveltek. Ketten már elköltöztünk és külön életet élünk de az öcsém még mindig ott lakik(23 éves). Ez nem is lenne olyan nagy baj de összejött egy csajjal akit öcsém kérésére odafogadtak. (23éves). Nem dolgozik,nem tanul,nem is akar, még a munkaügyi központon sem regisztráltatja magát,mert... nem tudom,miért. Ráadásul most odakönyörögték a szüleimhez a leány anyját is mert "összeveszett a pasijával" és nincs hova mennie. Szüleim nagyon egyszerű,túl jó szívű,igazi "paraszt emberek". Könnyen manipulálhatók és átverhetők. :( Nincsen szívük kirakni őket az utcára,de albérletbe pedig nem hajlandóak menni,de dolgozni sem,a leány anyja sem csak esznek,isznak,cigiznek otthon de még egy levest sem főznek szüleimnek mire hazaérnek a munkából,de ha kirakják őket akkor az utcán kötnek ki és azt nem akarják szüleim sem. :(. Ráadásul a csaj telebeszélte öcsém fejét,most mindenáron gyereket akarnak. kb. Havonta viszik a csajt korházba,mert folyamatosan terhes lesz és nem vár még egy hónapot sem. Mindenféle gyulladásra meg méhen kivüli terhességre kapott gyógyszer szedése mellett akar terhes lenni. Attol félek,hogy oda fog szülni a szüleimnek egy beteg gyereket is vagy neki lesz baja és akkor őt is vagy/meg a gyereket is szüleim gndozhatják pedig még az ő ruháját is szüleim veszik. Anyu mondta nekik,hogy fejezzék ezt be ( sok mindenki mondta) de nem lehet hatni rájuk. Ezt nem lehet bírni épp ésszel. most fogják anyut műteni másodszor agydaganatra,nem tud bírni velük majd betegen. Öcsém annyira ragaszkodik ehhez a csajhoz hogy minden pénzét neki adja,a szüleimnek lassan már ő is alig segít. Én beszéden kívűl mit tehetek? Nem az én nevemen van a ház hanem szüleimén. Ti mit tennétek?

2012. szept. 7. 10:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha igaz a történet, akkor ebből akár rendőrségi ügyet is lehetne csinálni, mert ez nagyon csalás gyanús. Mintha ennek a párnak (anya-lánya) ez lett volna eleve a számítása. Utána kellene nézni, hogy indult-e már ellenük feljelentés.

EZT NAGYON KOMOLYAN MONDOM!

Mert szerintem sok minden kiderülhet róluk.

2012. szept. 7. 12:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Fizikai kontaktusba nem akarok kerülni velük,mert 5 hónapos terhes vagyok :) és nem akarom,hogy baja legyen a picinek. Hétvégére mindig elmegyünk meglátogatni anyuékat,csak akkor tudok velük beszélni,báttyám külföldön dolgozik neki 2 gyereke van,felesége, örül neki ha nem ezekkel a hülyékkel kell foglalkoznia ha hazajön a családjához. Csak ez a szerencséjük... Egyenlőre csak szóval tudok próbálkozni. szerintetek rendőrséggel vagy hivatalos szervekkel én nem tudnám őket elintézni,ugye?
2012. szept. 7. 12:14
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazából,simán rendőréggel kétlem,hiszen azt mondanák,hogy szabd akarat.Nem volt kötelező anyudnak odaengedni őket.Hidd el,megjöttem már rendőrégi, nyomozói intézkedésekből....
2012. szept. 7. 12:57
 14/14 anonim ***** válasza:
De azt megteheted, hogy utánuk érdeklődsz, hogy van-e folyamatban lévő vagy lezárt rendőrségi ügyük.
2012. szept. 7. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!