Mi jut először eszetekbe a Viktória név hallatán?
Figyelt kérdés
Milyen névnek gondoljátok, milyen típusú embert képzeltek el a név hallatán?Ezt külsőre is értem.2012. szept. 6. 16:03
22/31 anonim válasza:
egy csinos és aranyos tánctársam :)hosszú sötétbarna hajjal
23/31 anonim válasza:
Pokhendi, vegtelenul buta puffancs.
Kettot ismerek, mindketto ilyen.
25/31 anonim válasza:
Fekete hajú,tél típusú lány,inteligens,művelt,néha kicsit hűvös,de alapjáraton véve nagyon kedves.Ilyen a tesóm,aki Viktória :)
26/31 anonim válasza:
két gyerekkori jóbarátnőm, akikkel már nem tartom a kapcsolatot, meg egy futó ismerős, aki az akkori pasimmal a karján távozott az életemből, de már nem érdekel. szóval vegyes a kép.
27/31 anonim válasza:
28/31 anonim válasza:
Én ilyen Viktóriát ismerek: beképzelt, lekezelő, főnökösködő, lenéző. De ismerek egy kedves, mosolygósat is. Mindenesetre az 1-es számú Viktória eléggé rontott a Vikikhez fűzött érzelmeimben... :D Ja és mindkettő telt.
29/31 anonim válasza:
Hát nekem táncostársam aki egy nagyon aranyos lány meg ügyes is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!