Igaza van a férjemnek, amíg itthon vagyok a gyerekkel nincs jogom beleszólni a döntésekbe?
Vettem egy digitális mérleget a konyhába (3300 ft), erre összeveszett velem hogy ezt miért nem beszéltem meg vele mert hogy most ő tart el minket, meg kéne kérdeznem.
Én maximális gyed-et kapok, ő 300 felett keres nettóban.
Igaza van? Nálatok hogy működik ez az időszak ilyen téren?
Én felemlegettem volna a családja nőtagjait.
Mi a.. nem találok szavakat!
Bezzeg ha holnap kirúgnák, akkor nagyon is jól jönne a te gyeded!
Én már 4 éve vagyok itthon, nemrég született a második babám. A nagyobb dolgokat megbeszéljük, a kisebbeket nem. Egész jól keres a párom, de mindent lead itthon és jóformán én kezelem a pénzt. Neki a lényeg, hogy mindig legyen itthon kaja, a többi nem érdekli.
És két éve voltunk mi is abban a helyzetben, hogy nagyon is jó volt az én kis gyedem.
A férjednek nagyon gáz a felfogása!!!
Nekünk nincs babánk, de munkanélküli vagyok 4. hónapja, és a férjem tart el. SOHA nem éreztette ezt velem, SOHA nem kell megkérdeznem, mit vehetek, és még ő támogatja, hogy inkább maradjak még otthon és találjak egy megfelelő munkát, minthogy az első sz.rt elvállaljam, ahol aztán boldogtalan leszek. Pedig nem dúskálunk, épphogy kijövünk az ő fizujából.
ha ennyi zavarja hogy "el kell tartania" titeket, akkor felajánlhatod neki h cseréljetek, te elmész melózni ő meg maradjon otthon. nem egy pár van az ismeretségemben ahol ez a családmodell, anyu dolgoz apa mosfőztakarít és gyereket nevel (mondjuk ezeknél a pároknál az asszony a szülés előtt is többet keresett- így logikus h az dolgozzon aki többet keres.)
nem tudom ki írta, de tök egyetértek vele, hogy számolgassátok ki mennyi egy dada, takcsinéni, bölcsi, bejárónő, ha ez megvan akor még hálás lehet h te "ingyen" elvégzed...
ugyanakkor azért tényleg azi benne lehet a pakliba h valami kaka vana munkahelyen és amiatt kerkült meg, de basszus akkor bek beszélje meg veled és nelegyen tajparaszt.
Ha esetleg táppénzre kerül vagy munkanélküli lesz, akkor hasonlóan bunkós stílusban leugatod majd a fejét, hogy kussoljon, mert nem keres, ne ugráljon?!
Egy HÁZASSÁG társas kapcsolat, partnerség. Nem feltéve ha eleget keresel vagy nem akkor, ha a bunkó férjed ezt megengedi neked, hanem alapból.
Nagyon komolyan elmagyaráznám neki a miheztartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!