Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kezdenétek olyan nővel aki...

Ti kezdenétek olyan nővel aki most várja a gyereket, de az apuka elhagyta őt? Mi a véleményetek arról ha egy másik férfi nevelné a gyerekét?

Figyelt kérdés
.
2012. szept. 6. 08:04
1 2 3 4
 11/31 ava87 ***** válasza:
100%
Nyilván egy férfi nem fog céltudatosan olyan párt keresni, aki éppen valaki mástól vár gyereket, ez evidens. Viszont ha ettől a ténytől függetlenül megismerkedik valakivel és egymásba szeretnek, akkor ha mindketten el tudják fogadni a helyzetet, teljesen normális kapcsolatuk lehet, hallottam már én is olyanról, ahol már a szülőszobán is az "új apuka" volt bent a kismamával :)
2012. szept. 6. 08:34
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, hogy egy férfi sajátjaként szeresse a más gyerekét! Az ismeretségi körömben van egy nő, neki alig pár hónapos volt a babája, mikor az apa lelépett, a második férje sajátjaként szereti a fiút, azóta született egy közös lány is, ha együtt van a család, nem veszed észre, hogy a két testvér csak "fél", vagy hogy az egyiküknek csak "mostoha" az apa. Tökéletes az összhang.

Az, hogy egy nő terhes, sok férfit elriaszthat, eléggé lecsökken annak az esélye, hogy valaki pont ekkor szeretne bele. Ilyenre csak filmben láttam példát pl. a gyerekkorom kedvence, a Klinika c. NSZK-s filmsorozatban Misha is akkor ismeri meg a későbbi feleségét, mikor az nagy pocakos.

2012. szept. 6. 08:34
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
8:24-es válaszoló vagyok, dehogy van alárendeltség-érzése... amikor a kisgyerek először Téged hív apának, és nem a vér szerinti apját (aki szerencsés esetben,mint pl nálunk,békén hagyja az egész családot és még az országból is elköltözik),akkor egy percig sem fordul meg a fejedben,hogy nem a te gyereked. Még a külsőségek miatt sem. Nálunk ránézésre látszik,hogy nem vér szerinti gyerek vagyok (az arcforma,szemszín és hasonlók miatt), és mégis mindenki tökéletesen tisztában van vele,hogy Apu lánya vagyok. És kész! :D Az ember,ha az ilyesmit nem feszegeti,még gondolatban sem,akkor nem okoz gondot. Hidd el nekem,ahol szeretet van, ott a vérségi kapcsolat nem számít semmit,hogy ki kinek a gyereke. Engem úgy neveltek fel a szüleim,annak ellenére,hogy Apu nem a vér szerinti apám,hogy egy percig sem éreztem magam másnak.A szeretet a fontos,ennyi!
2012. szept. 6. 08:37
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kialakulhat ebből még bármi, nem az számít, hogy más gyerekével várandós. Inkább az lehet probléma (ha nálatok lesz, nem tudom), hogy ez igen nagy feladat a nő számára. Ott lesz neki egy kis újszülött, az köti majd le az idejét, a gondolatait. Nem lesz ideje építgetni egy új kapcsolatot. Szóval egyből a mély vízbe kerülsz, amit még egy jól bejáratott kapcsolatnak is nehéz átvészelnie. Ettől még persze sikerülhet, ha nagyon akarjátok.
2012. szept. 6. 08:42
 15/31 anonim ***** válasza:
27%

Azt tanácsolom, hogy olyan nővel kezdj, aki NEKED szül gyereket.

Mi a garancia arra, hogy nem csak bankautomatának és háziszolgának kellesz neki most, hogy sz*rban van? Mi a garancia, hogy beleölsz egy csomó energiát a kapcsolatba, és nem megy vissza esetleg a volt fickójához azzal, hogy mégiscsak ő a gyereke apja? Rájön, hogy mégis őt szereti, vagy akármi ilyen marhaság. Vagy kitalál bármi más hülyeséget és kihajít. Egy nő bármire képes, ha sz*rul állnak a dolgai.

NEM, NEM, NEM, SOHA ne kezdj gyerekes nővel, mert legjobb esetben is csak második-harmadik lehetsz a kapcsolatban és rögtön a legrosszabb időszakot kapod már az elejétől. SENKI nem ír fel neked jó pontokat, mert játszod a megmentőt, nincs Karma, nincs Isten, nincs semmi, csak van egy életed és kész, vagy kihozod belőle a legjobbat vagy másokat szolgálsz örökké és megszívod! Felejtsd el azt a nőt!

2012. szept. 6. 08:49
 16/31 anonim ***** válasza:
68%

15-re

Húú de sok mindent tudnék írni...

Szerintem meg sokkal többet ér egy olyan nő, aki már gyermeket szült és nevel, mint az, aki még életében senkiért nem vállalt felelősséget.

Aki már tudja, hogy mit jelent másért élni és nem csak saját magáért. Aki számára értékesebb egy kiló krumpli egy csillogó fülbevalónál.

Igen egy terhes nő, már jó úton van afelé, hogy megtanulja miről is szól valójában az élet. Értéket cipel a hasában és a férfi aki őt választja értéket fog kapni vele együtt!

2012. szept. 6. 09:16
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a kérdésre válaszoljak:

nem, nem kezdenék olyan nővel, aki gyereket vár és az apuka elhagyta.

Bár megjegyzem, én már ütöttem már meg a bokámat gyerekes nővel, és tudom hogy TÖKMINDEGY mennyire szereted őt vagy a gyerekét/gyerekeit (és hogy a gyerekek mennyire szeretnek téged).

Az én helyzetemben az volt, hogy szerelmes voltam a nőbe, a gyerekek nagyon szerettek engem, én is őket, de a nő életében csak 4. lehettem... (első kettő a gyerekek helye, ezt megértem, de a harmadik helyen a gyerekek apja állt, hiszen tőle vannak a gyerekek, régóta voltak együtt, sok szép közös emlékük van stb.)

Ezt tapasztaltam. Ilyen kapcsolat SOHA többé nem kell nekem!

Egy szingli nőnél meg több esélyem van, hogy én legyek neki az első helyen, ne a gyerekeinek az apja...

Nagyon becsülendő, ha egy másik férfi vállalja hogy felneveli a gyerekét, akkor is ha nem a sajátja. Ez nagyszerű jellemre és önzetlenségre vall!

Csak szerencsésnek is kell lennie, hogy a gyerekek után rögtön ő legyen a sorban az első, és ne az exférj, a gyerekek apja...

a nők szíve meg ugye a titkok tárháza. sosem lehet tudni ilyen esetben, hogy mégis miért pont te kellesz neki. akkor is téged választana-e ha nem lenne bajban?

2012. szept. 6. 09:18
 18/31 anonim ***** válasza:
74%

Egyébként 15 le lett pontozva, de némiképp igaza van.

Tudományos tény,hogy vannak férfiak akikkel gyereket csináltatnak a nők és vannak akikkel felneveltetik. A nők kategorizálják a férfiakat, vannak apának alkalmas egyedek és vannak szaporodásra alkalmas egyedek. Szerencsésebb esetben a kettő egy embert takar.

Ez egy evolúciós stratégia, hogy a nőnek a szuperalfahím spermája kell, de felnevelni már nem ő fogja. Nem is tudom már hol olvastam a múltkor, nem én találtam ki.

Na most nyilván vannak szép romantikus kivételek, de azt a nőt valamiért elhagyták. Rendben, hogy f@sz a csávó is, de ki tudja mi van még a háttérben, ha egy nő nem akar teherbe esni akkor nem fog, meg minek tartja meg egy idiótának a gyerekét? Ha meg együtt akarták, de a férfi a 8 hónapban gondolja meg magát, akkor a nőnek a legkisebb gondja is nagyobb lesz annál, hogy épp a szerelmet keresse. (Előrehaladott terhesen átvert fejjel szerintem minden férfit a pokolba kíván...) Nekem mindenképpen gyanús lenne a dolog, szóval én kihagynám. De ez csak az én véleményem. Sajnálatra és kétségbeesésre (és nehezen tudom elképzelni, hogy egy terhesen magára hagyott nő ne lenne kétségbeesett) nem jó kapcsolatot alapozni, ha meg eleve hulla szerelmes volt bele a csávó, érdekes az, hogy előtte még mással kavart aztán ha nincs ló jó lesz a szamár is.

2012. szept. 6. 09:35
 19/31 anonim ***** válasza:
66%
az, h a nőnek potlók-e v igazi szerelem, esete válogatja. tőlünk nem fogsz tudni biztos választ kapni arra, h ez melyik eset. de a szerelemnek és két ember egymásra találásának végtelen verziója van, ez is egy közülük. nemmost történne meg először. ez a körülmény nem kizáró ok. ismerek egy nőt (ma már többszörös nagymama), aki fiatalon és hathónapos terhesen ismerte meg a férjét. együtt nevelték a másik férfitól született fiút, örökbe fogadtak mellé egy kislányt és közben született két közös gyermekük is. ennek már 37 éve, azóta is együtt vannak. az apa nem tudott bekavarni. ahol a szülőknek jó a kapcsolata és mindketten szeretik a gyereket, törődnek vele (a nevelőapa is), ott nagyon nehéz jelentős port kavarni. ilyen is van. mindenféle van :)
2012. szept. 6. 09:37
 20/31 anonim ***** válasza:
pótlék*
2012. szept. 6. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!