Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális gondolkodásmód...

Ez normális gondolkodásmód egy 30 éves férfitól?

Figyelt kérdés
Én kicsit féltékeny típus vagyok, párom viszont pont az ellentéte. Egyáltalán nem féltékeny senkire, pedig rengeteg férfi ismerősöm van. Ma megkérdeztem tőle hogy reagálna arra ha megcsalnám. (nem akarom megcsalni, semmi ilyesmi csak beszélgettünk a témáról). Gondoltam mondja, hogy tökön rúgja a srácot, elhagy vagy ilyesmi.:D Erre annyit reagált, hogy fogalma sincs mit csinálna, meg nem is szokott ilyen hülyeségeken gondolkozni. Amin meg kiakadtam, lazán azt mondta, hogy meg tudna bocsátani utána. Szerintetek ez normális? Lehet ennyire lazán kezelné a kapcsolatot, hogy belefér néha egy-két félrelépés?
2012. szept. 5. 23:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%

Látszik kérdező, hogy neked semmi gondod az éeltre és ráérsz ilyeneken agyalni. Nnicsenek terveid, céljaid, csak az, hogy legyen melletted valaki. Más nem számít.

Elég unalmas lehetsz. Mégis mit válaszoljon. Ha nem vagy elég okos hozzá, akkor mirét vagytok együtt? Felnőtt vagy könyörgöm. Ha neked ez a mondata azt jelenti, hogy akkor szabad a pálya, nem lehetsz valami észlény.

Olyan elkényesztetett fajta vagy. Gondolmo ő tart el téged.

2012. szept. 6. 07:46
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

A párod értelmes férfi, tökéletes választ adott azzal, hogy "nem szokott ilyen hülyeségeken gondolkodni." Nem kellene továbbvinni ezt a fonalat.

Bár aki ilyenek agyal, attól az is kitelik, hogy megleckézteti a szeretett férfit, és képes megcsalni. Majd írd le a történeted!

2012. szept. 6. 08:05
 13/17 ava87 ***** válasza:
100%
A férfiak nem szoktak olyan dolgokon agyalni, hogy "mi lenne ha", ez szerintem tipikusan női szokás :) Gyorsan rávágott egy választ, mert gondolom unta, hogy olyan témával kell foglalkoznia, ami "nincs".
2012. szept. 6. 08:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Normális. És ez mutatja, hogy mennyire szeret téged... Becsüld meg! Ritka az ilyen Férfi!!
2012. szept. 6. 09:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt mondta volna, hogy elhagy, akkor meg az lenne a baj, mert "biztos nem szeret eléggé, hogy megbocsátson".

Ha azt mondja megbocsátana, akkor meg "biztos nem szeret eléggé, mert nem is féltékeny".

A lényeg számodra, hogy bemagyarázhasd "nem szeret eléggé".

Ha hibát akarsz keresni benne kérdezgesd nyugodtan, de kérdés nélkül is sikerülni fog.

2012. szept. 6. 09:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, csak nőben.

Sose agyalok ezen a "megcsalós" dolgon, a nőt se tépném meg, persze megsértődnék, de szerintem megbocsátanám.

Ez nem lazán kezelés, tényleg nem kell ilyen hülyeségeken gondolkodni.

Minek?

Ha jól vagytok, úgyse csal meg, ha meg akar csalni, akkor meg úgyis megteszi.

2012. szept. 6. 09:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kortól és nemtől függetlenül normálisnak tartom a válaszát. Éles, valódi helyzetben derülne ki, mit reagálna, addig tényleg felesleges ilyeneken rágódni.
2012. szept. 9. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!