Ez normális gondolkodásmód egy 30 éves férfitól?
Látszik kérdező, hogy neked semmi gondod az éeltre és ráérsz ilyeneken agyalni. Nnicsenek terveid, céljaid, csak az, hogy legyen melletted valaki. Más nem számít.
Elég unalmas lehetsz. Mégis mit válaszoljon. Ha nem vagy elég okos hozzá, akkor mirét vagytok együtt? Felnőtt vagy könyörgöm. Ha neked ez a mondata azt jelenti, hogy akkor szabad a pálya, nem lehetsz valami észlény.
Olyan elkényesztetett fajta vagy. Gondolmo ő tart el téged.
A párod értelmes férfi, tökéletes választ adott azzal, hogy "nem szokott ilyen hülyeségeken gondolkodni." Nem kellene továbbvinni ezt a fonalat.
Bár aki ilyenek agyal, attól az is kitelik, hogy megleckézteti a szeretett férfit, és képes megcsalni. Majd írd le a történeted!
Ha azt mondta volna, hogy elhagy, akkor meg az lenne a baj, mert "biztos nem szeret eléggé, hogy megbocsátson".
Ha azt mondja megbocsátana, akkor meg "biztos nem szeret eléggé, mert nem is féltékeny".
A lényeg számodra, hogy bemagyarázhasd "nem szeret eléggé".
Ha hibát akarsz keresni benne kérdezgesd nyugodtan, de kérdés nélkül is sikerülni fog.
Én is ilyen vagyok, csak nőben.
Sose agyalok ezen a "megcsalós" dolgon, a nőt se tépném meg, persze megsértődnék, de szerintem megbocsátanám.
Ez nem lazán kezelés, tényleg nem kell ilyen hülyeségeken gondolkodni.
Minek?
Ha jól vagytok, úgyse csal meg, ha meg akar csalni, akkor meg úgyis megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!