Normális, hogy anyámék a szabadidejüket csak a tv előtt töltik?
Most azonban későn fizették be a pénzt a tv szolgáltatónak.és ki fogják kapcsolni,lehet
egyenesen tragédiaként élik meg
nagyon nem.
én pl 4 évvel ezelőtt száműztem az életemből a tv-t. nem kötött le, nem éreztem, h az épülésemet szolgálja. netezek, rádiót hallgatok. elmegyek a párommal kirándulni, barátokkal találkozni, néha pubba vagy bulizni.
a szüleid klasszikus panelprolik lettek. sajnálom. lehet, h idővel rájönnek, h nem a tv a minden, és keresnek maguknak valami értelmesebb elfoglaltságot.
én sem nézek tv-t már több mint egy éve,csak az olimpiába kukkantottam bele,ha kedvem és időm volt
szüleim rendesen beleélik magukat az idióta filmekbe,éjjel fél kettőkor is azt nézik,aztán másnap nem tudnak felkelni,melóba menni,
Vegyélnekik számítógépet, és akkor nem tv-znek.
Egy idióta az, aki lenéz valakit, mert tv-t néz, meg emiatt egyáltalán fikázza szüleit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!