Hogy mondjam el anyumnak, mit szeretnék?
A gépem megadta magát, de van spórolt pénzem, szóval a gép nem az ő pénzük lenne. Most lenne 3 éve karácsonykor, hogy kaptem egy telefont. Az 75%-ban megadta magát (aksi)
Tavaly szeptemberben "vettünk" egy új telefont, (az én pénzemből) érintőset akartam, Alcatel Ot-602...10000 ft...szóval eléggé gagyi telefon. Úgy volt hogy laptopom lesz, és ugye akkor "hordozható net"...és októberben lesz a szülinapom.
Szeretnék egy új, normális telefont..és még nem is felsőkategórásat...Nokia 500, Telenor One touch...tehát 30 ezer körül...
Anya úgy áll a dolgokhoz, hogy a telefon telefonálásra való, neki is 6 éves a telefonja, és fejezzem be. Csak nem érti meg, hogy manapság ez nem így működik.
Szerintetek hogy mondjam el neki, hogy mit szeretnék?
Sos!
14/L
köszönöm a válaszokat...
Szóval akkor a valódi kérdésre nincs válasz? Hogy anyunak mit mondjak? Hogy elfogadja, amit szeretnék?
nem feltétlenül otthon...csak most a nyár alatt már ő is megszokta, hogy nem tudott valamit, megnéztem...ha megyünk nyaralni, pl. van benne GPS...jövőre gimi, félévkor felvételi...és a karácsonyos ötlet tényleg jó !!
köszönöm!
Még hasonló érveket tudnátok adni?
Ha most vagy 8.-os MI A PROBLÉMAAAA?! :D
Hát kérd ballagásra. Samsung-ot a jánlom, abbból is a galaxy mini, mini 2-t . De xperia mini is nagyon jó.
iPhone-t ne vegyél ha gazdag vagy se.. az egy fos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!