Hogy mondjam el az anyumnak?
nyugodtan mondd meg neki ha kérdezi. az, hogy nem mondod el az nem hazugság. vedd úgy hogy neked ez természetes, neki meg nincs hozzá sok köze.:tehát ha kérdezi, őszintén és természetesen elmondod neki.
szerintem
A barátról nyugodtan beszélj vele, de a szexről csak úgy, feltételes módban, tájékozódás jelleggel! Ahhoz te a törvények szerint fiatalkorúnak minősülsz! Ha netán probléma adódna, és kiderülne, hogy anyukád is tudott róla, akkor azért meg is büntethetik!
De mindenképpen beszélj anyukáddal!
"Ahhoz te a törvények szerint fiatalkorúnak minősülsz! Ha netán probléma adódna, és kiderülne, hogy anyukád is tudott róla, akkor azért meg is büntethetik!"
Na ez pont egy marhaság mert 14 év fölött akkor szexel amikor akar..
Én az első barátomat úgy vezettem be anyának, hogy eleinte csak "véletlenül" többet beszéltem róla. Képzeld, XY ezt csinált, azt csinált...stb (hangsúlyozd a jó tulajdonságait), előbb- utóbb anyukád is le fogja vágni, hogy mi a helyzet. Aztán én egy olyan pillanatban közöltem, hogy járunk, amikor nem tudott annyira kiakadni (éppen vezetett). Szóval ennyi lenne.. :) Szerintem ez nem rossz taktika.
Aztán a későbbi barátoknál már magától értetődött a helyzet.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!