Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el az anyumnak?

Hogy mondjam el az anyumnak?

Figyelt kérdés
Van barátom, de tudom, hogy ha elmondanám, akkor biztosan "elzavarná", és arra gondolna, hogy csak a szexre kell(ek). Ráadásul azt sem tudja, hogy én tudom, mi az a szex... Hogy mondjam el ezeket neki?
2010. máj. 11. 22:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ezt majd alkalomadtán add elő a bíróságon is! Meg azt is , hogy 16 evés koráig nem csak férjhez mehet egy lány, de gyereket is szülhet, el is válhat, újra férjhez mehet!

Te kis jogdugor!

2010. máj. 11. 23:30
 12/19 anonim ***** válasza:
22:55-nek! Adtál te valaha hasznos választ komoly kérdésekre, vagy a humor oldalon sikerült 42%-ra tornászni magad?
2010. máj. 11. 23:36
 13/19 anonim ***** válasza:
47%
A 22.55nek igaza van, aki szerint hülye, az látta már a btk-t? 14év felett nyugodtan szexelhet.
2010. máj. 12. 00:10
 14/19 anonim ***** válasza:

14 év felett szexuálisan mindent szabad!(tudom,mert én külön utánaolvastam+nincs olyan tinimagazin amibe legalább 5x le nem írták volna) sőt! párom 29 éves és mikor anyám tiltásnál intézettel meg gyámüggyel próbálkozott,meg sem említették a szexuális kapcsolatot,az egyetlen nehezményezés az együttélés volt,ami hamar megoldódott!

kérdező: mielőtt elmondnád anyudnak,mindenképp vezesd fel valahogy a fiu témát,meséld el hogy ez meg ez tetszik,jóban vagytok,hogy felkészülhessen a dolgokra!

egy másfél éve boldog 17 éves lány

2010. máj. 12. 00:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Az, hogy jogilag hány év van meghatározva, a kétes ill. peres esetekre vonatkozik, amikor már nagyobb a baj, s nem arra, hogy a 14 éves tinilány arra hivatkozzon az anyjánál, hogy a törvény is engedi... az erkölcs meg nem, s remélem, a közerkölcs sem még egy darabig.

Mindenképpen beszélj a srácról anyukádnak, gyakran, ahogy korábban is írták, aztán mutasd be otthon, lehet először csak mint egy közeli barátod, akivel sokat lógtok, vagy hogy átjött segíteni a matekban, rá fog jönni úgyis, hogy mi van a háttérben. Ezzel feladod a leckét neki, hogy igenis szülői kötelessége felvilágosítani és hogy ennek eljött az ideje... Azért fontos ez, mert nem elég azt tudni, hogy mi megy hova, és ebből lesz a gyerek, hanem sokkal lényegesebb az érzelmi vonzata, hogy ne elvetesd valakivel a szüzességed, hanem nekiadd, blablabla. Mert tényleg így van.

32/n

2010. máj. 12. 15:23
 16/19 anonim ***** válasza:

utolsó:ebben igazad van. 14 évesen hiába szabad,de sokan csak menőségből csinálják,és felkészületlenül.

kérdező: azért szólok(bár ahogy sejtem még bőven nem tervezed:) 14 évesen elég kell hogy legyen a kézfogás,puszi,ölelés:) majd 16 év körül(hamarabb nem tanácsolom) elég elkezdeni gondolkodni a többi dolgon :)

üdv

00:40es 17 éves

2010. máj. 12. 15:33
 17/19 anonim ***** válasza:
2 év után szex? talán nyugdijas korukra össze is házasodnak majd..
2010. máj. 12. 16:18
 18/19 anonim ***** válasza:

hát ha már teszem azt 15 évesek lennének akkor azt mondanám pár hónap,de mivel csak 14 ezért várjon még!!!

00:40

2010. máj. 12. 16:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát én most vagyok 15,de így fogom majd csinálni:hazamegyek,köszönök,és mondom:anya van barátom!:D
2010. máj. 16. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!