Hogy mondjam el az anyumnak?
Ezt majd alkalomadtán add elő a bíróságon is! Meg azt is , hogy 16 evés koráig nem csak férjhez mehet egy lány, de gyereket is szülhet, el is válhat, újra férjhez mehet!
Te kis jogdugor!
14 év felett szexuálisan mindent szabad!(tudom,mert én külön utánaolvastam+nincs olyan tinimagazin amibe legalább 5x le nem írták volna) sőt! párom 29 éves és mikor anyám tiltásnál intézettel meg gyámüggyel próbálkozott,meg sem említették a szexuális kapcsolatot,az egyetlen nehezményezés az együttélés volt,ami hamar megoldódott!
kérdező: mielőtt elmondnád anyudnak,mindenképp vezesd fel valahogy a fiu témát,meséld el hogy ez meg ez tetszik,jóban vagytok,hogy felkészülhessen a dolgokra!
egy másfél éve boldog 17 éves lány
Az, hogy jogilag hány év van meghatározva, a kétes ill. peres esetekre vonatkozik, amikor már nagyobb a baj, s nem arra, hogy a 14 éves tinilány arra hivatkozzon az anyjánál, hogy a törvény is engedi... az erkölcs meg nem, s remélem, a közerkölcs sem még egy darabig.
Mindenképpen beszélj a srácról anyukádnak, gyakran, ahogy korábban is írták, aztán mutasd be otthon, lehet először csak mint egy közeli barátod, akivel sokat lógtok, vagy hogy átjött segíteni a matekban, rá fog jönni úgyis, hogy mi van a háttérben. Ezzel feladod a leckét neki, hogy igenis szülői kötelessége felvilágosítani és hogy ennek eljött az ideje... Azért fontos ez, mert nem elég azt tudni, hogy mi megy hova, és ebből lesz a gyerek, hanem sokkal lényegesebb az érzelmi vonzata, hogy ne elvetesd valakivel a szüzességed, hanem nekiadd, blablabla. Mert tényleg így van.
32/n
utolsó:ebben igazad van. 14 évesen hiába szabad,de sokan csak menőségből csinálják,és felkészületlenül.
kérdező: azért szólok(bár ahogy sejtem még bőven nem tervezed:) 14 évesen elég kell hogy legyen a kézfogás,puszi,ölelés:) majd 16 év körül(hamarabb nem tanácsolom) elég elkezdeni gondolkodni a többi dolgon :)
üdv
00:40es 17 éves
hát ha már teszem azt 15 évesek lennének akkor azt mondanám pár hónap,de mivel csak 14 ezért várjon még!!!
00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!