Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el anyumnak az...

Hogyan mondjam el anyumnak az egyeseket?

Figyelt kérdés
Szal még februárban kaptam sok egyest kémiából,bioszból meg földrajzból egyesket, vmelyik nap kaptam egy négyest.Beírta a tanár és beírt még ezekből a tantárgyakból két-két egyest.Anyum cukorbeteg és marha könnyen felhúzza magát.Multkor 3 hét büntetést kaptam 2 egyes miatt.Nagyon félek elmondani.Már nagyon tanulok és hajtok de félek ez nem lesz elég.Remélem ezt a másfél hónapot kihúzom ballagásig.De akk is el kéne mondanom valahogy :(
2010. ápr. 13. 16:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
57%

Adjál össze négy-öt egyest és csak a végeredményt mond meg.

Vagy kezdjél el tanulni, hogy ne maradj buta.

2010. ápr. 13. 16:45
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el tanulni, gyűjts be pár ötöst és utána mond meg az egyesekkel. Akkor nem tűnik olyan rossznak, mert ott vannak az ötösök is:D Pl: kaptam két karót, de három ötöst is:)
2010. ápr. 13. 16:49
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
anya elhagytam az ellenőrzőt most mi lessz?
2010. ápr. 13. 16:54
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Válassz ki egy nyugodt pillanatot,szólj neki hogy: anya,megkell valamit mutatnom,sajnálom,és ígérem kijavítom ezeket a jegyeket,és segítek a házi munkában tanulás után(mutasd az ellenőrződ) kérdezd meg hogy aláírnád? ..és utána jön minden magától*! .. de minden kezdet nehéz:/. (írd meg hogy mi volt:))
2010. ápr. 13. 16:59
 5/20 anonim ***** válasza:
én is kiváncsi vagyok mi volt:)
2010. ápr. 13. 17:10
 6/20 anonim ***** válasza:
"kaptam három-négy-öt egyest." Ha idegbajos, akkor mindegy hogy próbálod szépíteni, úgy is felhúzza magát, max azt éred el, hogy amiatt külön felháborodik, hogy elmismásolod, meg ígérgetsz, meg ilyenek.
2010. ápr. 13. 17:24
 7/20 anonim ***** válasza:

Ha még februárban elmondtad volna, sokkal könnyebb dolgod lenne. Abszolút megérteném anyukádat, ha felhúzná magát, és nem az egyesek miatt, hanem hogy egész eddig nem vallottad be.

Annyit tudok mondani, hogy próbálj azzal hatni rá, hogy a kémia, biosz és a földrajz nem érettségi tantárgyak (gondolom nem akarsz ezekből érettségizni, ha nem tudsz felkészülni az órákra sem), tehát nem sokat számít, hányas voltál belőlük.

2010. ápr. 13. 17:31
 8/20 anonim ***** válasza:

Nem azt akarom mondani,hogy ne tanulj!

Csak azt hogy 8. második fél éve már nem számít sehova!

Szóval pl lehetsz mindenből 2-es, mert következménye nem lenne. De azért ne legyél:)

Sikeres tanulást :)

2010. ápr. 13. 17:33
 9/20 anonim ***** válasza:
Legrosszabul nem a sok egyes fog neki rosszul esni,hanem az,hogy nem merted elmondani! Tehát legyél vele őszinte,mégha nehéz is. Sok sikert!
2010. ápr. 13. 17:33
 10/20 anonim ***** válasza:
51%

hát mondok egy példát

ebbe a félévbe nagyok sokat rontottam 4-3 tanuló voltam most meg kb. 2 az átlagom hú anyám milyen cirkuszt csapot h mit csinálok s az volt még gáz h másnap jött volna a barátnőm hát nagy nehezen ki könyörögtem h engedje meg h aludjon nálam és ígérem h tanulni fogok stb. hát nagyon nehéz tanulni most mint máskor szerintem a hormonok miatt van :P de nagyon durva ennyit még életembe nem rontottam igaz nekem nincs 1 de így is örülök hogy valahogy át fogok menni *remélem :S az lesz még gáz ha nem xd*

14/l

2010. ápr. 13. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!