Hogyan mondjam el anyumnak az egyeseket?
Adjál össze négy-öt egyest és csak a végeredményt mond meg.
Vagy kezdjél el tanulni, hogy ne maradj buta.
Ha még februárban elmondtad volna, sokkal könnyebb dolgod lenne. Abszolút megérteném anyukádat, ha felhúzná magát, és nem az egyesek miatt, hanem hogy egész eddig nem vallottad be.
Annyit tudok mondani, hogy próbálj azzal hatni rá, hogy a kémia, biosz és a földrajz nem érettségi tantárgyak (gondolom nem akarsz ezekből érettségizni, ha nem tudsz felkészülni az órákra sem), tehát nem sokat számít, hányas voltál belőlük.
Nem azt akarom mondani,hogy ne tanulj!
Csak azt hogy 8. második fél éve már nem számít sehova!
Szóval pl lehetsz mindenből 2-es, mert következménye nem lenne. De azért ne legyél:)
Sikeres tanulást :)
hát mondok egy példát
ebbe a félévbe nagyok sokat rontottam 4-3 tanuló voltam most meg kb. 2 az átlagom hú anyám milyen cirkuszt csapot h mit csinálok s az volt még gáz h másnap jött volna a barátnőm hát nagy nehezen ki könyörögtem h engedje meg h aludjon nálam és ígérem h tanulni fogok stb. hát nagyon nehéz tanulni most mint máskor szerintem a hormonok miatt van :P de nagyon durva ennyit még életembe nem rontottam igaz nekem nincs 1 de így is örülök hogy valahogy át fogok menni *remélem :S az lesz még gáz ha nem xd*
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!