Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan higgyek újra?

Hogyan higgyek újra?

Figyelt kérdés
Hogyan higgyek újra? Az én történetem nem tipikus, habár már ebben sem vagyok biztos. A párommal a kapcsolatunk olyan volt mint egy kis tündérmese, az én kis mesém. Voltak konfliktusok, de mindent megtudtunk oldani. Nagyon szerelmes voltam és még vagyok is. Sajnos e miatt sok mindent nem úgy csináltunk ahogy kellett volna, mindent túl hamar akartunk, szinte rögtön együtt éltünk,2 éve vagyunk együtt, van egy 5 hónapos babánk, és feleség vagyok. Sokat dolgozok a kapcsolatunkon, hogy ne laposodhasson el, minden próbáltam megadni a páromnak, hogy semmit ne keressen máshol, igyekszem mindig odafigyelni magamra, baba mellett is. A szexben nyitott vagyok, bármit meg lehet beszélni elem, semmire nem mondtam még, hogy az tabutéma. Hibám nekem is mint másnak nyilván van, hirtelen haragú vagyok és nagyon féltékeny. Sajnos nem is alap nélkül. Párom mikor én terhes voltam, a neki szervezett szülinapi bulin, a saját otthonunkban egy szobával arrébb a barátnőmmel csókolózott. Ezt én rá 6 hónapra a kedves barátnőmtől tudtam meg. Indok az volt, sokat ittak stb. páromon sok a teher a pénz miatt. Had mondjam el, hogypárom nem épp szegény családból való, én igen! LAKÁST ÉS KOCSIT KAPTUNK, a szüleitől, anyagilag segítenek minden hónapban, magyarul elég jó sorsunk van, igazán nem panaszkodhatna, de sajnos neki ez nem elég, kedves párom pókerezik is. Csak ebben látja az anyagi kiutat, egész jól megy neki, attól nem kell félni, hogy csődbe megyünk, mert elkártyázza a pénzt, De én mégis félek. A póker talán már függőség nála és félek, csak még több problémát fog szülni. De hagyom neki, mert nem akarom hogy boldogtalan legyen. Na most ezek után, hogy tulajdonképpen mindent megkap és én igyekszem nem bele szólni a dolgaiba hanem támogatni őt mindenben! Pár napja kiderült, hogy ő részegen megcsalt újfent egy prostival. Szó szerint vegyétek, fizetett neki az út szélén. Míg én itthon vártam haza a babánkkal. Sajnos nincs kihez forduljak valaki aki tanácsot adna vagy segítene, így ide írok, remélve hogy valaki majd válaszol valami használhatót. Kétségbe vagyok esve, megalázottnak érzem magam, fizikailag fáj a lelkem. Elhagyni elmondom nem szeretném, mert ők a mindeneim, és a templomban esküt tettem amit nagyon komolyan gondoltam. érzem komolya bajok vannak vele, de nem tudom én ezek után hogyan segíthetnék neki. nem önmaga, lehet ez a kártyától fogalmam sincs értetlenül állok a dolog felett. Sokat olvastam mindenfélét, hogy az ember nem monogám lény, stb. de én már nem tudom mit higgyek. Kezdek beleőrülni ebbe a dologba, gondoltam pszchológusra is. Nem tudommitkéne tegyek. Az a legnehezebb, hogy nem tudom miért történt, szexben nincs hiány, terhesen is és szülés után pár héttel is szexeltünk, odafigyelek az igényeire, testileg lelkileg, rengeteg programot szervezünk, tehát elvileg minden meg van ami egy jó kapcsolathoz kéneDe akkor miért történt ez? Vele nem nagyon tudok beszélni, mert látszik, hogy nem fogja fel a tetteit és a súllyát, sír, és látom, hogy szeret minket. Nem akar elveszíteni, kéri, hogy segítsek neki, visszatalálni a jó útra és közben nekem megszakad a szívem, mert ölelném és segítenék neki, és úgy érzem menne, de a következő nap pedig elönt a düh, hogy hogyan tehette ezt, és leköpném, hogy így megalázott, tombolnék, összevagyok zavarodva. Félelmet, haragot, érzek. Segítene, ha érteném az okokat, ha itthon neki nem lett volna jó valami, bár akkor meg azt meg lehet beszélni. De így? Hogy oka sincs.? Ami nyilván hülyeség, hisz valamiért megtette? Kérlek segítsetek, mert el vagyok veszve, az egész világom megrendült, és így hogy legyek jó anya? Ha nem hiszek már ebben a világban? Mire neveljem a csöpp babám? Ő a társam, elvileg, szóval nem hagyhatom magára pont most, e közben meg, kifutnék a világból! Köszönöm a válaszokat előre is!

2012. szept. 5. 11:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Anyósod valóban segíthet, ha szeret téged. Elmesélem a mi családunkban (szerencsére nem közeli rokonság) mi történt. A nő 14 év házasság után megcsalta a férjét egy nála 10 évvel fiatalabb fiúval ( a férj mosott, főzött, vitte a gyerekeket), karácsony előtt otthagyta a nő a családját. A nő szülei minden nap ebédre, vacsorára hívják az unokáik apját a gyerekekkel, segítik őket anyagilag, míg a lányuknak nem engedték, hogy haza menjen. Ő most albérletben lakik a friss barátjával. A helyzet itt kicsit más, de csak azt akartam mutatni vele, hogy hiába a férjed családja, ha jó emberek segítenek rajtad. Nem kell hazugságban élned egész életedben.
2012. szept. 6. 08:51
 22/22 anonim ***** válasza:
Párterápia az jó ötlet-
2012. szept. 6. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!