Hogyan higgyek újra?
k.rvázik és még te sajnálod?
nem vagy normális...
Nem a férjed kell rendbe hozni pszichésen, hanem Téged. Rengeteg megaláztatás ért már ebben a kapcsolatban és én úgy vélem, soha többé nem fogsz tudni benne bízni.
Valami összetört, ami összeragasztva már nem lesz ugyanaz.
A férjednek kellene most mindent megtennie, hogy megváltozzon, hogy bizonyítson és ne csak nyavalyogjon jódolgában. Látszik, hogy mindent megkapott az élettől, most is arra vár, hogy valaki megoldja majd helyette a problémákat. Ideje, hogy felnőjön végre !!
Úgy válalltál vele gyereket hogy nem is ismerted.Terheség alatt megcsalt,tehát majdhogynem a kapcsolat elején.Mégis mit vársz tőle?Ő nem a te tündérmesédben él.
Semmi jóval nem tudlak biztatni.Sajnos túl korán lekötelezted magad melette.
Egyet kell értenem az első válaszolóval.
Már a csóknál elgondolkoztam volna a kapcsolat jövőjéről. Na de fátylat rá.
De itt van az új: fizetett szexuális légyottért.
Ezt nem lehet fogni részegségre, pillanatnyi hévre. Tervezte vagy sem a prostizást, de megállt az autóval, megbeszélte mit akar majd fizetett. Ez nem egy pillanat alatt történik.
Hogy fér bele ez a szerelembe? Egy szereteten, bizalmon alapuló házasságba?
Sír? Felfogta mit tett és mivel járhat.
Külső szemlélőként azt látom teljesen mindegy mennyire akarsz megfelelni a kapcsolatban(szinte megfelelési kényszer az imádott felé) ha vérében van a megcsalás.
És még segítenél rajta? Te akit kijátszottak, becsaptak, elárultak.
Én már sehogy sem tudnék hinni neki. Bizalom nélkül pedig nincs egészséges kapcsolat. Attól függetlenül is, hogy gyerekem van tőle elválnék. A gyerek nem összetartó kapocs, mint ahogy az látszik is az ő viselkedésén.
Nem akarok "rakni a tűzre", de ki tudja mit tett még a hátad mögött.
Hát figyelj én nem sajnállak,így megalázót és még te sajnálod?
Úgy ugrálsz ahogy ő fütyül,kinyalod a s*ggét is ő meg azt tesz amit csak akar,mert te mindent tűrsz. Akkor meg ne gyere ide nyavalyogni. Mondhatnám hogy hagyd ott,de nem akarod akkor mit vársz? Csodát?
Kedves Szandra!
Olyan szomorú, hogy nem kapod meg azt a tiszteletet, amit megérdemelnél. Pedig megérdemelnéd, hiszen a soraidból csak úgy sugárzik, hogy milyen jólelkű, kedves, megértő, önzetlenül szeretni tudó ember vagy.
Sajnos nem minden ember ilyen, mint te. A párod sem. De ez téged ne változtasson meg! Maradj tiszta lelkű és akkor át fogsz jutni az ilyen kríziseken is.
Nem lesz többé persze tündérmese az életed. De senkinek nem az. Magadban higgy, hogy értékes vagy és erős. A párodnak a bűneiért magával kell elszámolnia. Ha k.rvázik, az az ő sara, saját magát alázza le vele, nem téged.
Hogy valami gyakorlatiasat is mondjak: a férjed felé lehetsz keményebb, határozottabb. Szabhatsz feltételeket és követelhetsz tőle. Akár zsarolhatod is. Tapasztald ki, hogy ezek közül nála melyik hatásos.
De nem ő a lényeg. Hanem te és a baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!