Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan higgyek újra?

Hogyan higgyek újra?

Figyelt kérdés
Hogyan higgyek újra? Az én történetem nem tipikus, habár már ebben sem vagyok biztos. A párommal a kapcsolatunk olyan volt mint egy kis tündérmese, az én kis mesém. Voltak konfliktusok, de mindent megtudtunk oldani. Nagyon szerelmes voltam és még vagyok is. Sajnos e miatt sok mindent nem úgy csináltunk ahogy kellett volna, mindent túl hamar akartunk, szinte rögtön együtt éltünk,2 éve vagyunk együtt, van egy 5 hónapos babánk, és feleség vagyok. Sokat dolgozok a kapcsolatunkon, hogy ne laposodhasson el, minden próbáltam megadni a páromnak, hogy semmit ne keressen máshol, igyekszem mindig odafigyelni magamra, baba mellett is. A szexben nyitott vagyok, bármit meg lehet beszélni elem, semmire nem mondtam még, hogy az tabutéma. Hibám nekem is mint másnak nyilván van, hirtelen haragú vagyok és nagyon féltékeny. Sajnos nem is alap nélkül. Párom mikor én terhes voltam, a neki szervezett szülinapi bulin, a saját otthonunkban egy szobával arrébb a barátnőmmel csókolózott. Ezt én rá 6 hónapra a kedves barátnőmtől tudtam meg. Indok az volt, sokat ittak stb. páromon sok a teher a pénz miatt. Had mondjam el, hogypárom nem épp szegény családból való, én igen! LAKÁST ÉS KOCSIT KAPTUNK, a szüleitől, anyagilag segítenek minden hónapban, magyarul elég jó sorsunk van, igazán nem panaszkodhatna, de sajnos neki ez nem elég, kedves párom pókerezik is. Csak ebben látja az anyagi kiutat, egész jól megy neki, attól nem kell félni, hogy csődbe megyünk, mert elkártyázza a pénzt, De én mégis félek. A póker talán már függőség nála és félek, csak még több problémát fog szülni. De hagyom neki, mert nem akarom hogy boldogtalan legyen. Na most ezek után, hogy tulajdonképpen mindent megkap és én igyekszem nem bele szólni a dolgaiba hanem támogatni őt mindenben! Pár napja kiderült, hogy ő részegen megcsalt újfent egy prostival. Szó szerint vegyétek, fizetett neki az út szélén. Míg én itthon vártam haza a babánkkal. Sajnos nincs kihez forduljak valaki aki tanácsot adna vagy segítene, így ide írok, remélve hogy valaki majd válaszol valami használhatót. Kétségbe vagyok esve, megalázottnak érzem magam, fizikailag fáj a lelkem. Elhagyni elmondom nem szeretném, mert ők a mindeneim, és a templomban esküt tettem amit nagyon komolyan gondoltam. érzem komolya bajok vannak vele, de nem tudom én ezek után hogyan segíthetnék neki. nem önmaga, lehet ez a kártyától fogalmam sincs értetlenül állok a dolog felett. Sokat olvastam mindenfélét, hogy az ember nem monogám lény, stb. de én már nem tudom mit higgyek. Kezdek beleőrülni ebbe a dologba, gondoltam pszchológusra is. Nem tudommitkéne tegyek. Az a legnehezebb, hogy nem tudom miért történt, szexben nincs hiány, terhesen is és szülés után pár héttel is szexeltünk, odafigyelek az igényeire, testileg lelkileg, rengeteg programot szervezünk, tehát elvileg minden meg van ami egy jó kapcsolathoz kéneDe akkor miért történt ez? Vele nem nagyon tudok beszélni, mert látszik, hogy nem fogja fel a tetteit és a súllyát, sír, és látom, hogy szeret minket. Nem akar elveszíteni, kéri, hogy segítsek neki, visszatalálni a jó útra és közben nekem megszakad a szívem, mert ölelném és segítenék neki, és úgy érzem menne, de a következő nap pedig elönt a düh, hogy hogyan tehette ezt, és leköpném, hogy így megalázott, tombolnék, összevagyok zavarodva. Félelmet, haragot, érzek. Segítene, ha érteném az okokat, ha itthon neki nem lett volna jó valami, bár akkor meg azt meg lehet beszélni. De így? Hogy oka sincs.? Ami nyilván hülyeség, hisz valamiért megtette? Kérlek segítsetek, mert el vagyok veszve, az egész világom megrendült, és így hogy legyek jó anya? Ha nem hiszek már ebben a világban? Mire neveljem a csöpp babám? Ő a társam, elvileg, szóval nem hagyhatom magára pont most, e közben meg, kifutnék a világból! Köszönöm a válaszokat előre is!

2012. szept. 5. 11:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
Ezek szerint évente egyszer (ennyi derült ki) megcsal. Szép jövőt remélhetsz. A babátok még szebbet. Apa csalja anyát, a pénzünket fizetős nénikre költi, részegeskedik, kártyázik. Ha az út szélén vette fel akkor nem lehetett olyan részeg, gondolom nem biciklivel vagy görkorival ment. A férjed undorító. Te meg nem hiszed el hogy lehetnél boldog mással a gyerekkel együtt. Megérdemled, és még rengetegszer meg fog alázni. Miért? Mert tűröd.
2012. szept. 5. 12:21
 12/22 anonim ***** válasza:
A barátnőről meg annyit: szép barátaid vannak.... Én nem nevezném így.
2012. szept. 5. 12:22
 13/22 anonim ***** válasza:

Sehogy. A férjed nem tisztelt téged, ráadásul te meg túlon is kiny*lod a fenekét.

Menjetek el párterápiára, ha erre nem hajlandó, sajnos be kell látnod, hogy ebből biztos válás lesz.

2012. szept. 5. 14:22
 14/22 anonim ***** válasza:

egy elkényeztetett semmirekellő kis f.aszkalap,aki tudja mindent megkap és megtehet büntetlenül. pókerezik,k.urvázik.. itt nem az a baj h mikor jöttetek össze,mi 7 éve vagyunk együtt 3 gyerekkel.

én családcentrikus vagyok de a helyedben lelépnék. kicsi még a ygerek,nem sérül.később lesz neki rosszabba milyen példát fog látni? h ilyen egy férfi?? neked most őt kell szem elé venni, nem a férjed.

2012. szept. 5. 14:51
 15/22 anonim ***** válasza:

olvastam itt nemrég egy hasonló kérdést, ahol a kedves feleség agyonsajnálta a segény bűnbánó férjét aki éveken keresztül csalta. :) Megáll az agyam :) Tényleg röhely.

Nézd, a pasid nem tudja mit akar. Teng leng érzelmileg. Ha túl biztonságban van, akkor ellökne, ha meg te gondolkozol, akkor teper. Elég tipikus eset, ahogy látom.

Szerintem te egy nagyon jólelkű nő vagy, ami tök jó, csak nem ennek a hapsinak. Mindenki mást keres az életben. Lehet hogy neki túl sok vagy pillanatnyilag, de nem tud mit tenni, hiszen nem hagyhat ott csak úgy. Meg amúgy biztos szeret is, csak ugye nem eléggé.

Azért ez a fizetős prosti dolog nagyon durva. Ez már szerintem a legalja. Mert nálam is próbálkoznak sokszor nős pasik, de én nem vagyok prostituált. De az is lehet hogy a férjednek ez jön be. Vannak férfiak akiket ez hoz izgalomba, hogy egy idegen szexi nőnek fizetnek a szexért. Akkor meg nem tudsz mit tenni. Ezek szerint a nyílt szexuális beszélgetéseitek mégsem annyira nyíltak. Ami egyébként nem baj, mert nem kell szerintem se mindig mindent elmondani a másiknak, de akkor nem kell azt képzelni hogy mindent tudok a másikról.

Szóval én a helyedben, ha megtehetem külön költöznék. Ha más nem, elküldeném haza az anyjához, hogy menjen gondolkozni, és én addig nem akarok vele együtt élni amíg én nem érzem úgy hogy rendben van. De hogy még itt sajnálgatod, ne haragudj, ez a legszánalmasabb amit tehetsz. Legyél már egy kicsit karakánabb. Nem kell leordítani a fejét, meg szidni, persze, de azért tudja hol a helye.

33/N

2012. szept. 5. 15:54
 16/22 anonim ***** válasza:
Egyetlen dolgot tennék a helyedben: elmennék anyóshoz. Elmesélném neki az egész történetet töviről hegyire. Ha egy picit is szereti az unokáját és téged, tudni fogja mit tegyen.
2012. szept. 5. 16:05
 17/22 A kérdező kommentje:
Tudjátok,én minden hozzászólóval egyet tudok érteni! Bennem is agy harcok dúlnak! Tudjátok é valóba szeretem őt. Ezért sajnálom! mert szerintem komolya problémák lehetek vele...hisz ez nem normális dolog amit tesz. Én tudom, hogy egy oltári nagy baleknak tűnök. Lehet az is vagyok! De annyi embert vesztettem már el, benne pedig hittem, hisz szültem neki egy gyereket. nálam ezek nem könnyen felrúgható, eldobható dolgok. Én apuka nélkül nőttem fel, anyum engem és még 2 tesómat egyedül nevelt. Anya apa is volt egy szerepben, szóval elhihetitek nem úgy lettem nevelve, hogy az asszonynak kuss a neve. ránézek a gyönyörű kis csibémra és csak sírni tudnék és bocsánatért esedezni, hogy lehet neki se lesz szép boldog családja. Bennem van valóban egy hatalmas nagy önbizalomhiány is, ami szerintem ezek után nem is csoda... ott tartunk, hogy 1, 5 hónapnyi időt kapott, hogy bebizonyítsa mennyit érek neki. a következő hazugságál pedig válás..de ha ezt nem adtam volna meg , rosszul érezném magam..számomra egy házasság komoly dolog, nem csak egy papír... és valóban mindkettőnknek pszichológus kéne! ha valaki tud ajánlhat!!!!
2012. szept. 5. 17:40
 18/22 A kérdező kommentje:
nagyon sok rétű ez a dolog amúgy. az egyik válaszolónak mondanám, hogy nyilván ez a barátnő. valóban elég rossz emberismerő lehetek amúgy... és az is lehet, hogy csak részemről voltak nyíltak ezek a szexuális beszélgetések... anyósomékkal az a helyzet, ők elég konzervatívak ilyen téren, én sokszor fordultam már hozzájuk, mikor láttam hogy gáz van, DE egy ilyen dologgal mégis hogy álljak elő? hogy lehet egy ilyet elmondani neki? és ő mit tudna csinálni? jövőben sajnos lehet sor kerül válásra, ha a helyzet nem változik, és akkor ülljek le vele?? mert hogy nekem nincs hová mennem a babával, mivel dolgozni nem tudok,ha alaki pedig ezek után azt hinné, ezért nem hagyom ott a férjem, akkor kb 10 -20 % az igazság benne...
2012. szept. 5. 17:48
 19/22 A kérdező kommentje:
bocsánat , nem vagyok analfabéta, csak beragadt az n betű!!
2012. szept. 5. 17:53
 20/22 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom, én mit tennék anyósod helyében. De te ismered őt, te tudod mit lehet vele megbeszélni és mit nem. Ha értelmes asszony, a helyedben mindenképp megpróbálkoznék vele. Ha elmondani nem tudod, utolsó lehetőségként mutasd meg neki az ide kiírt kérdésedet. Direkt nem írom, hogy én mit tennék, mert én nem ő vagyok. A fiam a fiam, felnőtt ember, megkapott mindent, amit gyerek megkaphat a szülőjétől. Az unokám viszont egy védtelen kis ember, nem az apja kedvének játékszere. Téged ő választott, hogy gyerek lett az ő döntése, fényesre van nyalva a s@gge, ideje felnőnie. Téged már csak azért sem hagynálak tönkretenni, mert az unokám édesanyja vagy. Ha már semmi esélyt nem látsz a változásra, próbálkozz meg vele, hisz nincs mit veszítened. Ez a pasi magától nem fog megváltozni.
2012. szept. 5. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!