Hogyan higgyek újra?
Sehogy. A férjed nem tisztelt téged, ráadásul te meg túlon is kiny*lod a fenekét.
Menjetek el párterápiára, ha erre nem hajlandó, sajnos be kell látnod, hogy ebből biztos válás lesz.
egy elkényeztetett semmirekellő kis f.aszkalap,aki tudja mindent megkap és megtehet büntetlenül. pókerezik,k.urvázik.. itt nem az a baj h mikor jöttetek össze,mi 7 éve vagyunk együtt 3 gyerekkel.
én családcentrikus vagyok de a helyedben lelépnék. kicsi még a ygerek,nem sérül.később lesz neki rosszabba milyen példát fog látni? h ilyen egy férfi?? neked most őt kell szem elé venni, nem a férjed.
olvastam itt nemrég egy hasonló kérdést, ahol a kedves feleség agyonsajnálta a segény bűnbánó férjét aki éveken keresztül csalta. :) Megáll az agyam :) Tényleg röhely.
Nézd, a pasid nem tudja mit akar. Teng leng érzelmileg. Ha túl biztonságban van, akkor ellökne, ha meg te gondolkozol, akkor teper. Elég tipikus eset, ahogy látom.
Szerintem te egy nagyon jólelkű nő vagy, ami tök jó, csak nem ennek a hapsinak. Mindenki mást keres az életben. Lehet hogy neki túl sok vagy pillanatnyilag, de nem tud mit tenni, hiszen nem hagyhat ott csak úgy. Meg amúgy biztos szeret is, csak ugye nem eléggé.
Azért ez a fizetős prosti dolog nagyon durva. Ez már szerintem a legalja. Mert nálam is próbálkoznak sokszor nős pasik, de én nem vagyok prostituált. De az is lehet hogy a férjednek ez jön be. Vannak férfiak akiket ez hoz izgalomba, hogy egy idegen szexi nőnek fizetnek a szexért. Akkor meg nem tudsz mit tenni. Ezek szerint a nyílt szexuális beszélgetéseitek mégsem annyira nyíltak. Ami egyébként nem baj, mert nem kell szerintem se mindig mindent elmondani a másiknak, de akkor nem kell azt képzelni hogy mindent tudok a másikról.
Szóval én a helyedben, ha megtehetem külön költöznék. Ha más nem, elküldeném haza az anyjához, hogy menjen gondolkozni, és én addig nem akarok vele együtt élni amíg én nem érzem úgy hogy rendben van. De hogy még itt sajnálgatod, ne haragudj, ez a legszánalmasabb amit tehetsz. Legyél már egy kicsit karakánabb. Nem kell leordítani a fejét, meg szidni, persze, de azért tudja hol a helye.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!