Mi a fene van apámmal, hogy nem tud egy normális elismerést kinyögni anélkül, hogy önmagát is ne dicsérné?
Figyelt kérdés
Szegény családból jött, kikeveredett onnan, 2 diplomája van, és egyszerűen akár anyuról akár rólam van szó, minden elismerése annyi, hogy "már majdnem olyan ügyes vagy, mint én", és ételre a legjobb elismerése annyi, hogy "ehető". Öcsémre persze nem csinálja, ő a "tökéletes". De velem és anyuval miért csinálja ezt?2009. júl. 28. 16:56
11/12 A kérdező kommentje:
18:48 Az anyagiasság szerinted egyenlő az ambícióval? Mert öcsém csak a markát tartja, de egy fűszálat nem tesz keresztbe a pénzért.
2009. júl. 29. 19:28
12/12 anonim válasza:
Mióta az a kérdés, hogy én mit gondolok? Azt hittem, az apádról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!