Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a fene van apámmal, hogy...

Mi a fene van apámmal, hogy nem tud egy normális elismerést kinyögni anélkül, hogy önmagát is ne dicsérné?

Figyelt kérdés
Szegény családból jött, kikeveredett onnan, 2 diplomája van, és egyszerűen akár anyuról akár rólam van szó, minden elismerése annyi, hogy "már majdnem olyan ügyes vagy, mint én", és ételre a legjobb elismerése annyi, hogy "ehető". Öcsémre persze nem csinálja, ő a "tökéletes". De velem és anyuval miért csinálja ezt?
2009. júl. 28. 16:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a két diplomája ellenére,lenézi a nőket,nem tartja egyenrangúnak egy férfival szemben.
2009. júl. 28. 17:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Apád egy f.asz az enyém egy gigafasz volt a tiéd csak kisf.asz, az enyémtöl soha az életben nem hallottam ezt a mondatot hogy " ne haragudj, ezt elszurtam" vagy "igen ez az én hibám"

Ha te is így vagy ezzel akkor sztem vess keresztet a faterra és hagy meg a saját világában te meg indulj el külön utakon..

2009. júl. 28. 18:22
 3/12 anonim ***** válasza:

Ja amúgy meg van még egy tippem igaz én fiú vagyok, de te biztos lány vagy, azért az öcsédet szereti jobban, mert ö fiú és a régi kretén rendszerben ezt sulykolták mindenkibe hogy a férfiak viszik tovább a nevet meg azok a családfök és még sorolhatnám..

Nyomoronc ideológiákkal ezt nevelték az emberekbe, az én öregem ugyanilyen volt mert én a második házasságából való gyereke voltam nem az elsö..

2009. júl. 28. 18:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Anyud is jobban tenné ha elválna, sztem neki sem jó ez...
2009. júl. 28. 18:27
 5/12 A kérdező kommentje:
Most az paprikázott fel, hogy anyu sikeresen megvarrta az egyik nadrágját, aztán ezt mutogatta apámnak, és erre is önmagát dicséri, holott semmivel nem járult hozzá anyu sikerélményéhez. Na, de nem ez volt az első ilyen eset. Én elköltözök, és hónap végén legkésőbb munkám is lesz valami, addig meg élek tartalékaimból, anyu fél, hogy nem tudna megélni (pedagógus béka feneke alatti fizetéssel), én abban bízom, hogy ha anyu látja, hogy nekem sikerül, akkor ő is bátrabban lép majd.
2009. júl. 28. 18:41
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem próbáltatok neki még visszavágni azzal,hogy:ha ilyen ügyes vagy akkor csináld te?

Vagy beszélni vele erről?A férfiak gyakran nehezen ismerik el,ha másnak van igaza,vagy valamit jobban csinál.Istenkomplexus...férfibetegség amúgy...

2009. júl. 28. 19:36
 7/12 A kérdező kommentje:
Próbáltuk, akkor meg mindenre ráfogja, hogy nincs ideje, mert sokat dolgozik, meg tanul angolt (sose láttam még angolt tanulni itthon), de anyu a szemében csak "kis senki tanítónő".
2009. júl. 28. 20:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Van valami különleges az öcsédben, a nemén kívül?
2009. júl. 28. 22:02
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla. Sőt, az elmúlt pár évben hátrányára változott, nagyon jó testvér volt azelőtt, most a pénz vezérli, amit apámtól meg is kap.
2009. júl. 28. 22:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez az. Van benne ambíció.
2009. júl. 29. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!