Szoktad úgy érezni, h szeretnél egy kicsit "bajban lenni"?
Én szoktam.
Talán beszéld meg szüleiddel, hogy szeretnél a saját lábadon állni, tanulni a hibáidból, élettapasztalatot szerezni, megnézni, hogy állod meg a helyed egyedül stb.
Ha nagy baj lesz, amit nem tudsz megoldani, úgyis hozzájuk jössz először.
Vagy egyszerűen ne mondd el neki, ha nincs mit enni:D
Én nem szeretnék bajban lenni, de mostanában abban vagyok. :D
Igyekszem nem megmondani édesanyámnak, igyis sejtheti mert egy rakat kaját csomagol akárhányszor meglátogatom. :)
Jólesik a törődése, de kényelmetlenül érezném magam a odáig fajulna a dolog, hogy kénytelen lennék segitséget kérni.
Nem faggat tiszteletben tartjuk egymás életét, de ha kérném biztosan segiteni. :)
26L
Nekem apám nem segít, csak bánt, anyut is, emiatt van már egészségügyi problémám.
1. voltam
Harmadik: Egy példa: ettél? Igen. Eleget? Igen. Mit? Szilvásgombócot. Azzal nem lehet jóllakni, itt van még egy kis ... De nekem elég az. Dehogy, vidd el ezt a kis ...-t! Stb.
Vagy:
Láttam, esni kezd az eső, behoztam a ruhákat a kötélről! (Én is láttam, csak mire odaértem..)
Közel lakunk, egy telken, de külön háztartásban.
Többieknek is köszönöm a választ, ti jobban elcsíptétek a lényeget :) Viszont abban igazatok van, h nem fogalmaztam jól: nem a kérésre nem várok segtséget, hanem azt nem szeretem, ha megpróbálja kitalálni, h mire van szükségem, pl.: gondoltam, h nagyon fáradt leszel, mire hazaérsz, ezért átmentem és kivasaltam a ruhákat/megsétáltattam a kutyát! vagy: Behoztam a levelet a postaládából, h neked ne kelljen! (Én is ott jövök be :S) vagy: Sütöttem nektek sütit, biztos nincs otthon kaja! Stb.
Egész nap azon töri a fejét, h vajon nekünk mire lehet szükségünk. Természetesen a szülő részéről az a legjobb, amit tehet a gyerekéért, h hagyja egyedül boldogulni, de ha nagyobb baj van, vagy tényleg segítségre van szüksége, rá számíthat. Remélem, sikerült jobban megvilágítanom.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!