Hölgyek mit szólnátok a ha a párotok a munkája mellett kiegészítésként a "fízetése" nagy részét ruletten nyerné?
ma 22:09
Igen természetesen erre voltam kíváncsi azért is tettem fel a kérdést mert érdekelt az emberek véleménye az egészről.Igazából bukni valóm nincs,mert az egész tőkémet 10 euroból építettem fel és azóta ezen kívűl egy fillért sem tettem be.Havonta mindig kiveszem a havi nyereményem és mindig benn hagyok egy minimális összeget amivel tudom folytatni.Annyi pénzt soha nem hagyok benn ami túl nagy kockázat lenne.Ésszel csinálom és nem szenvedélyből és nem remegek érte,mert volt olyan hogy 1 hónapig nem is játszottam.Én ezt kiegészítőnek fogom fel és egy kis mellékesnek.
én is ismerek olyat, aki megfontoltan pokerezik, sok pénzt összeszed vele, bukása minimális...a szerencsejáték stratégiálható...persze van benne szerencse is bőven...de ha meg tudja magát állitani egy bizonyos szinten, nincs ezzel semmi gond...sőőőt...az a havi plusz százezer nem nagy összeg, mégis milyen jol jön....szerintem ezzel az ég világon semmi gond nincs!
24L
tegnap 22:09
Az a 95% jó lesz 60 vagy 70%-nak is...:)
azzal a feltétellel fogadnám el, hogy ha meglátom rajta, h a rabja lett, akkor azonnal szakítok. ennek tudatában folytathatja. aztán útközben majd eldönti, h ki/mi a fontosabb: a játék, vagy a párja.
nem kell ezt túlbonyolítani. a tőzsde is hasonló. nekem van egy rokonom, aki már évek óta tőzsdézik, olvas róla naponta, képzi magát, és 3 kilóból már milliói vannak.. mellette persze rendes polgári állása is. viszont a kis plusz pénzből el tud menni külföldi kirándulásokra, extrém sportokat próbál ki. én tisztelem a srácot, mert 0 előtanulmányokkkal, csupán az autodidakta ismereteire támaszkodva szedte össze a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!