Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek mit szólnátok a ha a...

Hölgyek mit szólnátok a ha a párotok a munkája mellett kiegészítésként a "fízetése" nagy részét ruletten nyerné?

Figyelt kérdés
Tegyük fel adott egy férfi,rendes munkája van,de ruletten a fízetése 2 szeresét is megkeresi mellékesként havonta amiből tisztességesen le is adózik.Szereti a munkáját és nem mondana fel ez miatt,2 naponta játszik egy órát online.Az esetek 90%-ban nyer és nagyon ritkán bukik,ha bukik akkor azonnal ki szál és van annyi önkontrolja,tehát jól kezeli a helyzetet.Ha bukik akkor is nagyon minimális összegnél abba hagyja és nem játszik tovább.Soha nem vett el a rezsiből vagy a koszt pénzből azért hogy játszhasson.Akár ki bírja 1 ónapig is hogy ne játszon és nem remeg hogy mikor ülhet le a gép elé,tehát jó önkontrollja van és nem nevezhető szerencsjáték függőnek,egyszerüen csak szerencséje van és jól átlátja a helyzetet.Vélemény?
2012. szept. 4. 17:57
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az adott férfi te vagy, kedves kérdező, ezért nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ez így is van, ahogy leírtad, mivel szerintem aki a szerencsejátékba merül az nem tudja teljesen kontrollban tartani magát, és sokszor észre sem veszi, hogy mennyit bukott és ezzel szemben mennyi a nyereménye. Úgyhogy visszatérve a kérdésedre, nem szeretném, ha a párom szerencsejátékot játszana, mert olyan nincs, hogy mindig szerencséje van, előbb utóbb mindent elveszít. Pénz nélkül, szórakozásképpen esetleg, de lehet, hogy az sem éri meg, mert előbb utóbb mindenki többre vágyik.
2012. szept. 4. 18:09
 12/49 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, feltéve, ha nem társul hozzá a filmekben látott maffiózó stílus, nem kellene rettegnem, hogy lelőnek, stb. Én nem látom borúsan a helyzetet, még egy kicsit izgalmas is!
2012. szept. 4. 18:11
 13/49 A kérdező kommentje:

ma 18:08

Nme győzködöm senkit ezeket csak azért írom le hogy tudjátok hogy nem egy olyan emberről van szó aki fogta magát és felrakta az összes pénzét hogy na majd ő most megnyeri.Hónapokat töltött azzal hogy kikésérletezzen egy olyan szisztémát amivel minimálisra lehet csökkenteni a bukást és ha bukik akkor is pluszban jön ki.Ne milliokra gondoljatok,de azért a havi 80 ezer plusz megvan belőle leadózva!!

2012. szept. 4. 18:12
 14/49 anonim ***** válasza:
75%
én nem örülnék neki, leállítanám. A szerencsejáték azért szerencsejáték, mert nem tudod megmondani, hogy az jövőben is tartod-e a nyerési arányt. Aztán ezek szerint vesztésnél mégsem áll le az illető, hiszen másnap megint játszik. Ha a közös pénzünk lenne, nem akarnám megkockáztatni a vesztést, inkább legyen a pénz kevesebb, de biztos.
2012. szept. 4. 18:14
 15/49 A kérdező kommentje:
Csak online kaszinóban élőben nem.Nem nem társul hozzá maffiozó külső,egy átlagos polgár akinek mellette van tisztes munkája!:)
2012. szept. 4. 18:15
 16/49 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg nem akarok senkit győzködni csak kíváncsi vagyok a véleményekre.
2012. szept. 4. 18:16
 17/49 anonim ***** válasza:
67%

Zavarna. Egyrészt játékfüggőség is függőség, és függő emberrel nem jó kezdeni. Minden függő azt mondja, hogy neki van önkontrollja, és bármikor abba is tudná akár hagyni. (Persze nem teszi, mert nem akarja, de amúgy menne. Tényleg.)

Amúgy meg hülyeségnek tartom a rulettet és egyéb szerencsejátékokat, nem beszélve arról, hogy eleinte beetetésből mindig nyerni hagyják az új tagokat, csak később jön a nagy lehúzás.

2012. szept. 4. 18:16
 18/49 anonim ***** válasza:
82%
Nálam szakító ok a szerencsejáték, abszolút elutasítom.
2012. szept. 4. 18:17
 19/49 A kérdező kommentje:

ma 18:16

Hát ha valaki már fél éve tartja az arányt akkor vszinű nem működik ellene a beetetés:)

2012. szept. 4. 18:18
 20/49 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg elég fura a dolog. Először még azt írtad, hogy a rendes állásában megszerzett pénz kétszeresét. Aztán hogy 100 ezret. (Akkor most ötvenezret keres egy teljes állásban?) Aztán lekúsztunk 80 ezerre. És a nyereség így fog csükkenni, amíg szépen be nem vándorol a pénze jó része a kaszinóba.
2012. szept. 4. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!