Hölgyek mit szólnátok a ha a párotok a munkája mellett kiegészítésként a "fízetése" nagy részét ruletten nyerné?
ma 18:16
Igen tudom hogy van beetetés pontossan ez ellen talált ki egy szisztémát amivel kis mikro téten mindig nyer.
ma 18:18
Változó!!Van hogy 2 szerese van hogy 80 ezer,attól függ mikor és mennyi időt szán rá!Ha napi 2 naponta 2 órát szán rá akkor nyílván a duplája,ha napi 8 órát akkor a 8 szorosa.
ma 18:18
Nem akarok magyarázkodni,ha lenne több időm vele foglalkozni akkor a 10 szeresét is megutdnám keresni vele,de mivel szeretem a munkámat ezért nem lennék hajlandó felmondani.Ez szisztéma lényege.Szerinted miért kisérleteztem vele több hónapon át??Azért hogy még véletlenül se vegyen le a kaszinó pénzel.
ma 18:23
Mi a külnbség a között hogy valaki eljár kocsmában vagy otthon melletted leül a számitógépen egyet játszani?Közben még beszélgetni is tudtok!:)
Mert tartalmatlannak találom. És igen, ne mellettem kockuljon a számítógépen, hanem menjen sportolni, mozduljon ki, beszélgessen ÉLŐ emberekkel (rajtam kívül is). Az szeirntem sokkal jobb, és én olyan párt választok, aki így csinálja. Szerencsére mivel nem te vagy a pasim, ezért nem érdekel, mit csinálsz, felőlem annyit kaszinózhatsz, amennyit jólesik, sőt az se izgat, ha egy szép napon a híd alatt ébredsz, meg az se, ha örökké megnyered a havi fizud bizonytalan százalékát.
A kérdésedre a választ megadtam, én nem fogadnám el ezt így. Hogy te itt önigazolást akarsz, hogy persze, ez tök jó, akkor rám ne számíts. Nem fogsz meggyőzni, mert elutasítom a szórakozásnak ezt a formáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!