Hölgyek mit szólnátok a ha a párotok a munkája mellett kiegészítésként a "fízetése" nagy részét ruletten nyerné?
Engem érdekelne a módszer! (akár privátban is)
Amúgy nem gond, ha időben le tud állni. Én sportfogadást szoktam, de nem rakom fel az összes pénzemet.
ma 18:31
Nézd elfogadom az állsá pontodat hiszen a vélemény miatt tettem fel a kérdésemet.De pontossan hogy ez miatt nem kerültem az útcára!!Napi 2 naponta játszok 1 órát kb,van hogy csak felet,szerintem ez nem olyan nagy dolog,ez mellett elszoktam járni amúgy futni,vagy bringázni vagy éppen túrázni.Annyit te is kockulsz a gép elött szerintem naponta így legalább pénz is áll a házhoz.
ma 18:34
Szívesen leírnám de nem fogom!És nem azért mert irigy vagyok vagy bármi ilyesmi.Hanem nem vállalok felelőséget másért,nem akarom hogy engem hibáztass,nyílván én azért használom könnyebben mert értem a miértjét és kisérleteztem ki.De azért ez így nagy felelőség..mert tegyük fel neked nem jön be,vagy éppen elborul az agyad és nem tudod magad kontrollálni és bukik minden akkor ki lesz a hibás??Hát persze hogy én,közben az emberben van a hiba,erre rájöttem.Hiába mondok nked jó stratégiát vagy bármit,ha nem tudod magad kontrollálni.
ma 18:46
Mennyi idős vagy?
ma 18:55
Csak kérdeztem.Holnap itt leszel fent?Majd prívátban leírok egy verziót ami 1 centes téten is használható.Holnap olyan este 6 körül írjál rám prívátban.Most viszont mennem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!