Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idősebb, tapasztalt nők! Ha...

Idősebb, tapasztalt nők! Ha újrakezdhetnétek, mit választanátok:a gazdagságot vagy a szerelmet?

Figyelt kérdés
a volt barátom,akivel másfél évig voltam együtt,most újra velem szeretne lenni.én nem vagyok belé szerelmes,de felnézek rá,mert okos,ügyes a munkájában stb.Ő nagyon jól áll anyagilag,fullos ház,autó,nyaralások,minden volt.már majdnem rálettem volna,hogy jbéküljünk ki,de közben megismertem egy mâsik fiút,akibe szinte elso latasra beleszerettem,viszont nincs egy vasa sem.rengeteget gondolkodtam,h melyiket kellene választani,de képtelen vagyok dönteni...
2012. szept. 4. 14:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10%

Ha kellően felszínes vagy, nem fog hiányozni a szerelem az aranykalitkában, és idővel mellékvágányon azt az igényedet is kielégítheted, míg a másik fickó eléd tesz, alád rak mindent, amit kérsz.

Én a szerelmet választanám, sőt választottam, nem kell ahhoz idősebbnek lennem, hogy tudjam: ez a jó döntés, mert az ember végsősoron nem a jóléttől boldog, hanem attól, hogy szeretik és vszont szeret. De nyilván hülyeség erről papolni annak, akiben ez a kérdés egyáltalán felmerül. Talán tényleg van abban valami, amit a férfiak harsognak a pénzéhes nőkről, és hogy nem lehet egy őszintét, helyes értékrendűt találni köztük. Ne haragudj.

N

2012. szept. 4. 20:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Az első választ nem értem: A mekiben randizgatás lenne az egypálcás? Mert az egy olcsó hely v mi? Drága, ráadásul azért a pénzért máshol pincér hozza ki a kajádat.
2012. szept. 17. 14:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Én a szerelmet választottam, mert nekem egy ember értékét nem a pénz határozza meg. Mellettem megszedte magát, majd lelépett. Nagyon megérte... :-S
2012. szept. 25. 16:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Az a szerelem bármikor elmúlhat, ott hagyhat, bármi történhet.

A másikat legalább már ismered. Ha egyébként jól kijövök a volt párommal, akkor őt. A lángolás mindig elmúlik.

Olyan nincs, hogy 5 év után is gombóc van a torkodban, ha felhív telefonon.

2013. szept. 21. 03:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!