Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan haragszom...

Szerintetek jogosan haragszom a férjemre és az anyósomra?

Figyelt kérdés
Amikor 3 éve összeházasodtunk a férjemmel, az anyósomékhoz költöztünk, mert még épült a mi kis házunk. Később megszületett a lányunk, de az anyósom, apósom és az egész családja nem is érdeklődött a kicsi után, hiába éltünk egy házban. Teljesen hidegen hagyta őket. Aztán történt egy kis incidens, aminek az lett a következménye, hogy elköltöztünk. Most meg állandóan hordja a férjem az anyósomékhoz a kicsit. Minden hétvégén. Eddig nem is érdekelte őket a lányunk, most meg, hogy elmentünk, hirtelen érdeklődni kezdtek? Tudom, hogy csak azért csinálja ezt az anyósom, mert tudja, hogy ez engem zavar. De engem az zavar, hogy a férjem ez esetben emberszámba sem vesz.
2012. szept. 4. 12:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%

Én is utálom az anyósomat és szerintem ez kölcsönös.

De van két közös nevezőnk, a férjem és a fiunk. Őket mindketten szeretjük, a fiamtól sem tilthatom. Mikor látogatás van akkor a családi béke kedvéért mindenki jópofát vág mindenhez.

Nagyon rossz taktika az anyósod részéről az uszítás és tudom, hogy bosszant is. De! Ha jó anya vagy és nem utálkozol a gyerek előtt anyósod felé, akkor az anyós a feje tetejére is állhat akkor sem fog elérni a lánynál semmit sem soha, csak annyit, hogy ő is észreveszi, hogy az öregasszonnyal foglalkozni sem érdemes.

Az meg a másik, hogy én sosem engedtem úgy találkozni anyóssal a fiamat, hogy én nem vagyok ott. Én sem bízom benne. Ő jöhet hozzánk és hallom mit csinálnak, megtömni se tudja semmivel. Nem bíznám rá a kutyámat se ( mindegyik gyerekét többször elütötte pl az autó stb). Menj te is velük, jogod van ott lenni ahol a gyereked van.

Az meg, hogy a férjed ilyen...szerencsétlen dolog. Menjen haza anyukához lakni, ha mindenben neki ad igazat. Az én férjemnek is elhordott anyós mindennek, de a férjem leállította és azt mondta neki, hogy ha még egyszer szítja a feszültséget akkor megszakítjuk vele a kapcsolatot. Több se kellett. Persze a rokonságnak hazudozik rólam még össze vissza ( olyanokat is h abortuszom volt, de hogy miért találja ki ezeket fogalmam sincs), de engem azok nem érdekelnek. Csak a férjem.

Szóval ha a férjed nem állítja le anyóst a mocskolódásról akkor senki nem tudja.

2012. szept. 4. 13:14
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

13:04-es vagyok!

Szerintem jogos a haragod, ha ellened fordítja a a férjedet és a gyerek lebetegszik ha nála van. Se a férjed se az anyja nem képes bánni a gyerekekkel ezek szerint. Nem tudom mennyire lenne jó megoldás, ha te is mennél nálunk ez is meg lett próbálva, de csak feszkó lett belőle... De utólag örülök, h nem tartottuk a kapcsolatot a mamával.

2012. szept. 4. 13:35
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

A haragod jogos, mert az anyódos egy önző, rosszindulatú féreg, a párod pedig egy gyáva sz&r alak, aki még mindig nem vált le az anyjáról. Olyan, mint a három majom: nem látja, hogy mit művel az anyja, mert nem is akarja látni.

Téged nem támogat, hagyja, hogy az anyja gyűlölete szétbombázzon mindent köztetek. Mégis, mit vársz ettől a kapcsolattól, ha te teszel érte, a párod pedig nem?

Ha a párodban van annyi, hogy képes higgadt fejjel odafigyelni rád, akkor amikor éppen nyugisak vagytok, le kell ülni ezt az egészet megbeszélni. Megmondani neki, hogy nézze meg, mint művel az anyja: amikor hazajön tőle, annyi gyűlöletet kap tőle veled szemben, hogy ezt már nem bírja el, és rádönti, azért veszekszik, azért agresszív. Anyóspajtás így akarja szétbombázni a párkacsolatodat.

A férjednek magának kéne, hogy esze legyen arra, hogy sem ő nem megy, sem a gyerek nem megy. A gyerek azért nem megy, mert ha az anyós ilyen, akkor a gyerekRE fogja önteni a gyűlöletét az anyja ellen. Na az mindent, csak jót nem tesz!

1. megbeszélési kísérlet otthon

2. párterápia pszzicjológussal

3. minden fenti kudarca esetén válás. Mint ahogyan anyósod akarta is. Viszont akkor viszed a gyereket, és nagyon-nagyon messze költözöl tőlük. Az exed magkapja a láthatást, a nagyiék nem. Pont.

2012. szept. 4. 14:09
 14/15 anonim ***** válasza:
* pszichológussal
2012. szept. 4. 14:11
 15/15 A kérdező kommentje:
Sajnos az nem megoldható, hogy én is mennyek, ugyanis én ki vagyok tiltva abból a házból.
2012. szept. 4. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!