Mit tehetnék, hogy férfiasabb legyek a nők szemében?
Figyelt kérdés
hogy ne csak a helyes fiút lássák bennem, hanem a férfit is? akitől kapcsolatot is szeretnének.
kezdjek el komolyabban súlyzózni? vagy mit tehetnék?
2012. szept. 4. 08:58
11/12 anonim válasza:
utolsóval 100%-ban egyetértek, főleg ami a pók eltávolítását illeti (szerintem mondjuk férfiasabb, ha lecsapod, de mindegy, csak tüntesd el)
12/12 A kérdező kommentje:
na egy érdekes ponthoz érkeztünk:
az utolsó előtti válaszadó által leírtak jellemzőek rám. fizikailag nem vagy olyan hű de erős, bár állítólag látszódik rajtam, hogy nem a seggemet növesztem. (vékony testalkatú vagyok, ezért inkább atlétikus formám van és nem vin dieseles...)
csak az lehet a gond, hogy látásból olyan békés kisbáránykás fejem van. és ezt nem szeretik a lányok, mert nem kapcsolnak hozzá semmilyen izgalmat.
2012. szept. 6. 06:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!