Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férj nélkül lehet élni?

Férj nélkül lehet élni?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, nincs párom, nem is volt komoly kapcsolatom. Én így megvagyok: eljárok dolgozni, hazajövök, takarítás, főzés, kutyával séta, alvás. Így mennek a napjaim. Ma felhozta az egyik rokon hogy miért vagyok ilyen, fiatal vagyok még nem jó így hogy egyedül vagyok. Mert hogy más ha valaki 60 évesen özvegy és egyedül él, de 23 évesen nem szabadna...
2012. szept. 3. 14:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%

persze, hogy lehet! :)

éld úgy az életed, ahogy neked tetszik... mondjuk ettől függetlenül társaságra néha szükség van! csinálj programokat (mozi, színház, koncert), keress egy jó hobbit, ahol barátokra találhatsz és ki tudja, talán még társa is. de nem baj, ha egyedül élsz, csak legyen tartalmas és élvezd.

63%-os (már nem sokáig): ne haragudj, de nagyon korlátolt vagy

2012. szept. 3. 15:19
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

10. de nem biztos, hogy meg is teszik. Férfi aggyal ne akarj már nőként gondolkozni. Van olyan férfi, akinek megy, de ha neked nem, akkor felesleges ez a nőellenes agymenés.

Persze, tudjuk, hogy a nő csak akkor lehet egyedül, ha ronda, a pasi meg csak akkor kell a nőnek, ha mercivel jár, és a bőre alatt is pénz van... ugyan menj már ezzel az idióta dumával, és vitasd meg anyukáddal. Ő nő, és biztos készséggel válaszol.

2012. szept. 3. 15:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Lehet boldogabb életed lesz egyedül férj és gyerek nélkül. :)
2012. szept. 3. 15:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Lehet élni, de nem érdemes.
2012. szept. 3. 16:35
 15/16 anonim ***** válasza:

nem volt komoly kapcsolatod? szóval akkor vagy szűz vagy, vagy valami egyéjszakással történtek a dolgok.

persze, h nem érdekel a kapcsolat, hiszen még meg sem tapasztaltad, talán nem is láttad a környezetedben. azért jó ha az embernek van egy párja, akivel megoszthatja az örömét és a gondjait.

én is férj nélkül szeretnék élni, de szerencsére nem pár nélkül :)

amúgy beleőrülnék ha ilyen unalmas életem lenne. meló-kutya-alvás háromszögben. járj el valamerre, utazz, sportolj. 23 éves vagy, és nem élvezed, h fiatal lehetsz... bűn így elpazarolni az életet.

2012. szept. 3. 18:42
 16/16 anonim ***** válasza:

63%, mekkora egy korlátolt agyú barom vagy :D

"birom a nőket amikor ugatnak, hogy komoly kapcsoalt nélkül is meg lehet lenni...elöszeretettel hangoztatják emelett, hogy ők ugyan csak kapcsoaltban hajlandoan szexelni...akkor most évekig nincs komoly kapcsolatuk, akkor évekig nem is szexelnek? SAjnos ez az pont amikor röhögnöm kell keservesen, mert tudvalevö hogy a nők mindig van kivel dugjanak."

1. bírhatod is őket ( a nőket), ők úgysem fognak téged soha sem bírni, mert ronda vagy és buta és alacsony is :D

2. a nők simán megvannak kapcsolat nélkül is. Sőt! Mi ezzel a baj?

3.Én karcsú vagyok és csinos is, és még sincs párkapcsolatom, és nem is akarok. Ellenben a ronda nőknek férjük van... na erre varrj gombot

4. Így van, mi nők nem szeretünk érzelem nélkül szexelni, és nagyrészt több évet is kibírunk szex nélkül. Méghozzá simán :)

A nők bárkivel dughatnának (főleg a lúzerek állnának sorba) de nekik nincs erre szükségük.

Ha mégis, akkor kiválasztják a tutit, DE HA NINCS TUTI, akkor nem dugnak. Ennyi.

2012. szept. 7. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!