Férj nélkül lehet élni?
elég elvont világban élhetsz, ha még kapcsolatod sem volt, és már egyböl férjet szeretnél.
fontold meg a következő kérdéseket:
-ronda vagy?
-elhanyagolt vagy?
-kövér vagy?
-az első három következményeképpen neoritikus vagy? És kiállhatatlanul elviselhetetlen?
a nöknél sajnos ez a szitu: szépnek kell lenni, és akkor majd jön a herceg.
Nem. Minden nő, akinek nincs férje az a 26. születésnapján holtan esik össze.
Ha te így érzed jól magad, akkor élj így, ne foglalkozz másokkal :-)
De van bennem olyan dolog, hogy néha jó lenne ha lenne mellettem valaki pl ismerőseim 5-6 éve együtt élnek valakivel, járnak nyaralni, szórakozni stb ilyenkor irigylem őket. Azt is irigylem akinek van már gyereke, és 3-an egy család. De máskor meg nem érzem hiányát a párkapcsolatnak és teljesnek érzem az életem.
Meg ez az esküvő dolog is. Néha szeretnék fehér ruhában vonulni, szép lenni stb. máskor meg úgy érzem ez nem fontos, elég lenne egy 6 fős esküvő is. Meg tényleg, gáz nem gáz, engem a párkapcsolat soha sem érdekelt, mármint mindig szerelmes voltam valakibe (gimiben pl) de ezek csalódások voltak, és el is ment a kedvem az egésztől, ez persze nem jelenti azt hogy nem veszem észre a jóképű pasikat, de nem tudnám magam velük elképzelni, mert tudom hogy olyannal úgysem fogok összejönni soha, aki tetszene nekem...
Én nem tudnék társ nélkül élni.
Oké, van kutyád, de az nem sok vigasz mindenre. Egy ideig nagyon jó, beszélsz hozzá, simogatod, melléd fekszik, stb..
Aztán majd azt veszed észre, hogy lemaradtál az életről.
Egy társ nem csak azért jó, mert együtt alszol el vele. Segít a mindennapi gondokban/terhekben. Ami, lássuk be..egyre több lesz kis hazánkba!
Viszont, ha te úgy érzed, hogy tipikus kutyás vagy és a kutya a "gyermeked", akkor ne keress társat.
Nem lenne célszerű..
én azt vettem észre, egy nő akkor akar házasságot és gyerekeket, ha van valaki az életében, akivel szeretné. ha senki nincs, mindenki taszítja a gondolatot is magától.
egyébként barátaid vannak? vagy azok sem? mert ez nem korhoz kötött, de az, hogy nincs valaki, akihez 2 szót szólhatnál (nem kell hozzámenni feleségül) az nem normális, és bele fogsz betegedni. lehetséges, hogy kezdődő depressziód van.
aki meg azzal jön itt egyfolytában, hogy ronda, az hűtse már le magát. a rondák is férjnél vannak, és különben sincs semmi köze az egésznek a külsőhöz szerintem. nem kell gonoszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!