Megválaszoltad magadnak a kérdésedet. Teljes életet élni az én értelmezésem szerint= kiegyensúlyozottnak lenni
te nem vagy az
2011. dec. 29. 14:35
2/11 anonim válasza:
Miért nem keresed meg,talán megnyugodnál,akármi is lenne vele.Talán elmondaná az ő verzióját miért nem keresett.Tudom hogy nagyon nehéz,én is hasonló helyzetbe vagyok.
2011. dec. 29. 14:39
3/11 A kérdező kommentje:
Hát igazad van,én nem vagyok kiegyensúlyozott..
Sajnos..
2011. dec. 29. 14:40
4/11 anonim válasza:
Szerintem embertől függ. Nekem sikerült és nem foglalkoztat, nem hiányzik, semmi érzelmet nem tud kiváltani belőlem.
5/11 anonim válasza:
Én nem tudnám elképzelni. Nagyon szeretem apukámat. Elképzelhetetlen lenne, hogy ő nem lenne többé az életem része. Múlt éjjel azt álmodtam, hogy elhagyta a családot egy nőért (akit ismerek és egy ocsmány undorító :D ), de persze csak álom volt, apa tisztességes ember. Viszont szörnyű volt, órákig sírtam utána, bele sem merek gondolni, mi lenne, ha egyszer tényleg borulna a család :(
6/11 A kérdező kommentje:
Meg akarom keresni,bár félek a reakciójától.
És az enyémtől is
2011. dec. 29. 14:41
7/11 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, 4 éves koromban láttam utoljára. Nekem nem hiányzik különösebben, és nem is haragszom rá, mert nem tudom, ha vele éltem volna, jobb vagy rosszabb lett volna az életem... Szoktam gondolni rá, de nem hiszem, hogy meg fogom keresni, végül is ő volt az, aki csak úgy kilépett az életemből, akkor feltehetően nem akar látni...
2011. dec. 29. 14:49
8/11 anonim válasza:
Jajj ha nem gondolkodsz annyit ezen, le se szarnád.
2011. dec. 29. 14:50
9/11 anonim válasza:
lehet
2011. dec. 29. 15:00
10/11 anonim válasza:
Lehet hogy ő is kíváncsi rád, csak ennyi év után már nem mer eléd állni. És ha merne is, ennyi kihagyott évet már nem lehet bepótolni. Sosem lenne olyan a kapcsolatotok, mintha mellette nőttél volna fel.
Én a helyedben inkább azért keresném meg, hogy megismerhessem, lássam kitől származom, megtudjam mi van bennem belőle. A közvetlen bizalmas szülő-gyermek viszony kialakulása nem fog megtörténni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!