Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyot fog bennem csalódni...

Nagyot fog bennem csalódni akivel most ismerkedem, hogyha jobban megismer, pl meglát milyen vagyok otthon?

Figyelt kérdés
Itthon nem szoktam magam visszafogni, és böfögök simán, hogy egy férfi is megirigyelhetné. Pukizni nem igzán szoktam, de itthon ugye az sem annyira tabu. És egyszer már megfeledkeztem magamról és büfiztem előtte, nálam voltunk. De mi lesz, ha nagyobbra sikeredik, itthon lazább az ember, és ha megint egfeledkezem magamról?
2012. szept. 2. 22:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vhol olvastam,h az ufok is ugyanugy finganak. Szal...
2012. szept. 3. 06:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Az talán jobb lenne, ha most vissza fogod magad, ő így egy finomkodó kis tündért ismer meg benned, majd mikor már, ha úgy alakul, együtt lesztek jó ideje, amikor már nem játsza meg magát az ember, akkor engeded el magad, akkor koppan, hogy a finom kis tündér valójában evés után egy nagy malac?

Ha olyan, hogy egy malacos böfögést nem tud elnézni egy lánytól, totál mindegy, hogy mikor bújik ki a szeg a zsákból, egy pillanat alatt ki fog belőled ábrándulni.

2012. szept. 3. 14:35
 13/13 anonim ***** válasza:

vannak lépcsők egy kapcsolatban.

az elején még azért ciki, ha disznó módon viselkedsz, de később, amikor már együtt éltek, és akár 48 órát egy lakásban töltötök, akkor óhatatlanul kiugrik a puki vagy a böfi.

mi már 3 éve együtt élünk, szóval nem újdonság, néha még versenyt is rendezünk :) vagy épp viccesen szörnyülködünk, h OMG, hogy lehet ilyen büdöset durrantani!? :DDD

az első randin azért nem tartottam volna neki bemutatót a repertoárból, mert lehet, h nem lett volna jó vége :)

2012. szept. 3. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!