Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferjem lanya ultra rovid...

Ferjem lanya ultra rovid shortban jott templomba velunk, mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés

Egy rokonunk keresztelojere voltunk hivatalosak a templomba. ELmentunk a ferjem 15 eves lanyaert a baratja hazaba es amikor kijott ledobbentem mert olyan rovid volt a rovidnacija hogy a feneke alja kilatszott! Beszallt az autoba es ennyitt mondott az apjanak: Mi ez a nezes??

Nem szoltam semmit csak dobbenten ultem. A ferjem nem szolt semmit vissza a lanynak es engem a terdemen meglokott hogy nehogy valamit szoljak!

OIdaertunk a templomhoz a ferjem parkolot keresett es en nem birtam mert duhos voltam es szegyelltem hogy ilyen ruhaba fog megjelenni a rokonsag elott. Azt mondtam neki:

"Tudtad hogy ide jovunk miert nem tudtal berakni magadnak egy hosszu nadragot a taskadba ha tudtad a baratodnal leszel? Az apad osszes rokonsaga itt van, fontos neki hogy mutatkozol es szegyenbe hozod ot, es engem a kinezeteddel! Azt hittem okosabb vagy attol hogy ilyet csinalj!"

Szegyeltem magam es legszivesebben azt kivantam ne lettem volna ott. Sajnaltam a ferjem hogy a lanya igy mutatkozott, tudom szegyellte magat.. De szova sosem tenne neki mert fel tole hogyan reagalna a lanya. Miota ez tortent a lanya nem beszel vele, nem jon a telefonhoz ha hivja, es a ferjem engem hibaztat mert szova tettem a dolgot es hatalmas veszekedes is kerekedett belole.

Ugy erzem nem all mellettem a neje es gyerekei anyja mellett. Nem erzem ugy hogy nem kellett volna szova tennem a lanynak mert nekem kellett bevonulni vele a templomba es legszivesebben elsullyedtem volna. Nem hiszem hogy az amit mondtam neki alaptalan vagy durva lett volna.

Ti mit gondoltok errol es hogyan reagaltatok volna?

2012. szept. 2. 20:37
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
38%
És mi történt, mikor belépett a templomba? Összedőlt? Ugye, hogy nem?! A nadrágja sem lett hosszabb attól, hogy kiakadtál rajta, szóval felesleges volt. A férjed jelezte, hogy ne szólj bele, de te mégis, mert te jobban érzed, hogy ő mit érez. Szóval, én lesz*rtam volna, mert nem nagy ügy.
2012. szept. 2. 20:58
 12/47 anonim ***** válasza:
48%

8-aska,majd meglátjuk te mit fogsz szólni fordított esetben,mikor már anyuka leszel.

Viseld jópofival és kellemes idegbajt :)!

2012. szept. 2. 20:59
 13/47 anonim ***** válasza:
31%
Semmi beleszólásod, hogy ő mit csinál. Az ő döntése az ő szégyene. Ezzel csak elhidegítetted magadtól, a helyedben legalább bocsánatot kérnék tőle, mert lehet te úgy gondolod, hogy nem voltál durva, és azt hiszed a lányt hidegen hagyja a véleményed, de lehet, hogy szíven ütötte. Engem nem érdekelt volna, az volt a lényeg, hogy tisztességesen megjelent.
2012. szept. 2. 21:01
 14/47 anonim ***** válasza:
32%
Gondoltam, hogy lepontoztok, de nem is én fogok ökörségeken veszekedni majd a férjemmel és olyasmin idegesíteni magam, amin felesleges. Más meg úgy idegesíti magát halálra, ahogy csak akarja! :)) #11
2012. szept. 2. 21:03
 15/47 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy, ha szabad tudnom, a lány anyjával mi van?
2012. szept. 2. 21:03
 16/47 anonim ***** válasza:
58%

" az lényeg, hogy tisztességesen megjelent."

Aha, tisztességesen megjelent temploma olyan nadrágba amibe a feneke kilátszót.

2012. szept. 2. 21:06
 17/47 anonim ***** válasza:
62%
Kinek mi számít tisztességesnek?:) Én biztosan tisztességesnek tartottam volna, mert legalább eljött, a nagymamám meg biztosan tisztességtelennek tartotta volna, mert ez ellent mond az ő eszméinek.:) Ez elvi kérdés. Biztosan voltak akik azt gondolták, hogy milyen neveletlen, meg olyanok is akik nem gondoltak semmit. De azok sem a kérdezőről gondolták, hanem a lányról!:) És a lánnyal már hiába kezdett el veszekedni, attól csak azt érte el, hogy feszültebb lett a hangulat. Ha mondani valója volt, azt megejthette volna az ünnepség után is.
2012. szept. 2. 21:12
 18/47 anonim ***** válasza:
28%
Nem kell lebecsülni egy tizenéves eszét és szociális tapasztalatát.
2012. szept. 2. 21:15
 19/47 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem volt kedve templomba menni, és így akart lázadni. A gyerekek mind lázadnak és nekem még nagyon közeli élmény :) én is csináltam ilyeneket, sokszor direkt bosszantani akartam a nyárspolgárnak vélt rokonokat meg ténsasszonyokat. Néha még ma is rám tör, pedig már 25 vagyok. sőt, merem állítani hogy minden itt jelenlévő csinált ilyet... csak most játsszák a szentet. Családpukkasztás, ennyi. :)
2012. szept. 2. 21:20
 20/47 anonim ***** válasza:
67%
sőt, megkockáztatom, TÉGED akart bosszantani, és kifigyelni a reakciódat. gondolom belül ugrált örömében amikor látta hogy bejött :D ez cuki :)
2012. szept. 2. 21:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!