Ferjem lanya ultra rovid shortban jott templomba velunk, mit kellett volna tennem?
Egy rokonunk keresztelojere voltunk hivatalosak a templomba. ELmentunk a ferjem 15 eves lanyaert a baratja hazaba es amikor kijott ledobbentem mert olyan rovid volt a rovidnacija hogy a feneke alja kilatszott! Beszallt az autoba es ennyitt mondott az apjanak: Mi ez a nezes??
Nem szoltam semmit csak dobbenten ultem. A ferjem nem szolt semmit vissza a lanynak es engem a terdemen meglokott hogy nehogy valamit szoljak!
OIdaertunk a templomhoz a ferjem parkolot keresett es en nem birtam mert duhos voltam es szegyelltem hogy ilyen ruhaba fog megjelenni a rokonsag elott. Azt mondtam neki:
"Tudtad hogy ide jovunk miert nem tudtal berakni magadnak egy hosszu nadragot a taskadba ha tudtad a baratodnal leszel? Az apad osszes rokonsaga itt van, fontos neki hogy mutatkozol es szegyenbe hozod ot, es engem a kinezeteddel! Azt hittem okosabb vagy attol hogy ilyet csinalj!"
Szegyeltem magam es legszivesebben azt kivantam ne lettem volna ott. Sajnaltam a ferjem hogy a lanya igy mutatkozott, tudom szegyellte magat.. De szova sosem tenne neki mert fel tole hogyan reagalna a lanya. Miota ez tortent a lanya nem beszel vele, nem jon a telefonhoz ha hivja, es a ferjem engem hibaztat mert szova tettem a dolgot es hatalmas veszekedes is kerekedett belole.
Ugy erzem nem all mellettem a neje es gyerekei anyja mellett. Nem erzem ugy hogy nem kellett volna szova tennem a lanynak mert nekem kellett bevonulni vele a templomba es legszivesebben elsullyedtem volna. Nem hiszem hogy az amit mondtam neki alaptalan vagy durva lett volna.
Ti mit gondoltok errol es hogyan reagaltatok volna?
8-aska,majd meglátjuk te mit fogsz szólni fordított esetben,mikor már anyuka leszel.
Viseld jópofival és kellemes idegbajt :)!
" az lényeg, hogy tisztességesen megjelent."
Aha, tisztességesen megjelent temploma olyan nadrágba amibe a feneke kilátszót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!